Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, September 4, 2014

Instagram Travel Thursday - Tossa de Mar

Viime sunnuntain köllöttelin Tossa de Marin rannalla. Oli elokuun viimeinen päivä, ja jo puolilta päivin ranta alkoi tyhjetä. Seuraavana päivänä alkoivat koulut ainakin ranskalaisilla ja Ranskan rajallehan Tossasta on vain 100 kilometriä. Ranskalaisia siis riittää.


Yksin rannalla ei silti tarvinut loppupäivästäkään olla, ei tosiaankaan. Kesälomien aikaan kaikki Costa Bravan rannat ovat aivan tukossa ihmisistä, mutta näin syyskuussa alkaa helpottaa. Lisäksi syyskuussa vesi on lämmintä, mutta aurinko ei ole enää niin paahtava. Tykkään!
Tossa de Mar on yksi kivoimmista kaupungeista Costa Bravalla. Paitsi että rantaviivaa riittää, on Tossassa myös kaunis vanhakaupunki, itse asiassa ainoa muurein suojattu vanhakaupunki Katalonian rannoilla.Vanhakaupunki on kaunis ja siellä näkee paljon taiteilijoita tekemässä akvarellejaan ja öljyväritöitään. Itse Marc Chagall ihastui aikoinaan Tossan valoon ja kutsui kaupunkia siniseksi paratiisiksi.
Kaupunki on hurmaavalla paikalla, mäntymetsien keskellä. Barcelonasta on matkaa vain sata kilometriä, pitäisikin useammin tulla näille kulmille! Kaikki nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa, ja osallistun tällä postauksella joka torstaiseen Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Destination UnknownKaukokaipuu ja Running With Wild Horses.


Instagram Travel Thursday is a weekly project with a mission to unite travelers, travel bloggers and other travel industry professionals and destinations on Instagram, and I took part with this blog post. Read more here, everyone can join!

Labels: , , ,

7 Comments:

At September 4, 2014 at 10:34 AM , Anonymous Anna / Tämä matka-blogi said...

On pitänyt monta kertaa lähteä Barcelonasta ylöpäin rannoille, mutta sitten on tullut mentyä jonnekin muualle. Pitää ehdottomasti laittaa korvan taakse tuo nyt mainitsemasi paikka.

 
At September 4, 2014 at 10:44 AM , Blogger //aNNiKa said...

Ihailin näitä kuvia instagramissa, jäi vähän kaivelemaan ettei tuonne Tossaan ehditty ennen muuttoa, mutta ehtiihän sinne kai joskus toistekin! :)

 
At September 4, 2014 at 11:48 AM , Blogger Tiina said...

Ihailinkin näitä kuvia ig:ssä :) Ihanaa tosiaan, että turistisesonki alkaa olla ohi ja vihdoin voi mennä hiekkarannalle. Meillä oli kesän ajan oma salainen kallioranta, johon joutui hieman patikoimaan karkuun aurinkorannikon turistimassoja. Nyt mahtuu taas kävelemään pitkiä rantakävelyitä ihan vesirajassa pelkäämättä, että saa jonkun pallon päähänsä :)

 
At September 4, 2014 at 4:30 PM , Anonymous Heidi / Auringon alla said...

Ei vitsi miten hauska tuo rantakuva, siis missä ihmiset makaa rantapyyhkeillä! Ihanan värikäs :)

 
At September 4, 2014 at 5:04 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Voi kiitoksia kommenteista! Täällä on jo sadan kilometrin säteellä todella monenlaista maisemaa: tällaista rantaa, vuoria, metsiä ja tietysti nämä kaupungin hulinat. Ensi viikonloppuna sitten on kohteena suosikkipaikka eli vuoret (ellei saada sadetta niskaan kuten tänä kesänä joka kerta, kun vuorille on ajateltu lähtevämme :))

 
At September 5, 2014 at 9:42 AM , Anonymous -K- said...

Kivoja kuvia! Tossa on yksi mun lempipaikoista Costa Bravalla, Cadaques on kyllä ykkönen :)

 
At September 10, 2014 at 1:28 PM , Anonymous Satu VW / Destination Unknown said...

Ihania rantakuvia, hetki rannalla kelpaisi täälläkin, juuri ja nyt!! Varsinkin jos vesi on lämmintä... :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home