Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, September 3, 2014

Lounas viidakossa (Budapest)

Palataanpa Budapestiin...

Reissuilla on aina kiva käydä jossain vähän erikoisemmissa paikoissa syömässä. Sellaisissa, jotka muistaa vielä kotonakin. Vaikka olenkin melko vaativa ruokani suhteen, joskus ruoalla varsinaisesti ei ole väliä, vaan vain sillä, että on hauskaa.

Unkarilainen ystäväni Ildi vinkkasi kivasta Dzsungel -ravintolasta Budapestissä. Dzsungelissa on huoneita erilaisin teemoin: on merimaailmaa, viidakkoa, savannia ja merirosvolaivakin. Me lounastimme merimaailmassa akvaarioiden keskellä ja se olikin suosikkimme huoneista. Lapset tosin kävivät tämän tästä kurkkimassa myös viidakkohuoneen sammakkoja, käärmeitä ja liskoja...
Varmasti Budapestista saa muualta parempaa ruokaa edullisemmin, mutta lasten kanssa tämä oli kiva paikka, vähän kuin ohjelmanumero. Ruokalista on jaettu huoneiden mukaisiin teemoihin, ja annokset olivat valtavat, kuten reissullamme oikeastaan ihan joka paikassa. Saimme siis vatsamme täyteen, ja jopa minä sain annokseni gluteenittomana, vaikka sitä ei ollut erikseen ruokalistaan merkittykään.


Ravintola ei ollut kovin suuri ja meidän siellä ollessamme se oli melko hiljainen. Tosin kun luin arvosteluja netistä sain sen käsityksen, että ruuhkaakin voi olla. Tarjoilija oli muuten erityisen kiva nuori tyttö, vaikka ruokaa jouduimmekin hieman odottelemaan. Eipä se odottaminen haitannut, kun oli katseltavaa ympärillä!


Dzsungel löytyy osoitteesta Jókai u. 30. Meidän muksut suosittelevat, kuulemma reissun paras ravintola!

If you are traveling in Budapest with kids you should try this fun restaurant Dzsungel. Food is average but the setting very cool! Our kids strongly recommend :)

Labels: , , ,

1 Comments:

At September 4, 2014 at 9:38 PM , Blogger Ina said...

Voi kuinka hauska idea! Meilla taalla pain loytyy sellainen ravintola kuin Rainforest Cafe. Siella on aina porukkaa. Ruoka on ihan ok. Ei mitaan ihmeellista. Mutta lasten kannalta kiva kun siella on elaimia jotka valilla heraavat meteloimaan ja liikkumaan. Ja puolen tunnin valein on ukkosmyrsky salamoineen, jyrinoineen ja sateineen. (Ihmisten paalle ei siis sada, ravintolan reunoilla kyllakin.) Lapsille ehdottomasti kiva kokemus. Tuo teidan kokemus Budapestissa vaikutti erityisen hauskalta eri teemahuoneineen.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home