Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, August 28, 2014

Blogini somessa - Instagram Travel Thursday

Blogiani pidempää seuranneet ovat varmaan huomanneet, että paljon muutoksia on tapahtunut viime aikoina. Voin kertoa, että paljon muutoksia on vielä tulossa, ihan lähiaikoina!


Kesälomareissullani ja Isosiskon täyttäessä kymmenen vuotta koin herätyksen: Olen blogannut jo kymmenen vuotta omaksi ilokseni, näkemättä sen suurempaa vaivaa ja saamatta siitä muuta kuin mukavia muistoja talteen sekä tietysti kirjoituskokemusta. Nyt on aika jollekin muulle ja laittaa iso pyörä pyörimään. Viimeiset pari-kolme viikkoa olen tehnyt kovasti töitä blogin eteen ja se on jo alkanut kantaa hedelmää. Lukijamäärä on triplaantunut ja mikä tärkeintä, olen oppinut monta uutta jippoa ja hauskaa niksiä. Ja motivaatio sen kun kasvaa!


Blogi löytyy nyt Facebookista ja Instagramista. Twitterkin on, mutta en ole sitä vielä kokenut itselleni luontevaksi kanavaksi.

Suosikkini on ehdottomasti Instagram. Paitsi että tykkään ottaa kuvia ja fiksailla niitä paremman näköisiksi olen myös kokenut Instan loistavaksi kanavaksi uusien blogien löytämiseen. Ja kuinka upeita kuvia sieltä löytyykään! Kesälomareissulla katsoin etukäteen kunkin kohteen hashtagilla, että miltä siellä juuri nyt näyttää ja tietysti vakihashtageihini kuuluvat kaikki kotikaupunkiin Barcelonaan liittyvät sanat. Tämän postauksen kuvat ovat kaikki Instagramissa julkaistuja, ja minut löytää Instagramista nimellä @anskubcn


Facebook-sivun avasin pari päivää sitten ja 48 tunnissa tykkääjiä oli jo 79! Kiitos kaikille, ette uskokaan kuinka iloiseksi tulin! Barcelonan koti löytyy Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/barcelonankoti. Facebook on kätevä tapa jakaa juttuja, joista ei ihan blogipostaukseksi ole, mutta jotka jotenkin ovat olleet itselle merkityksellisiä. Myös reissussa kuulumisten jakaminen FB:n kautta on helpompaa kuin blogipostaus. 


Kaikki nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa, ja osallistun tällä postauksella joka torstaiseen Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running With Wild Horses.


Instagram Travel Thursday is a weekly project with a mission to unite travelers, travel bloggers and other travel industry professionals and destinations on Instagram, and I took part with this blog post. Read more here, everyone can join!

Labels: , ,

3 Comments:

At August 28, 2014 at 7:37 PM , Blogger Anni said...

Hienoja muutoksia, ja onnea onnistumisista!

Mulla on vähän sama juttu, oon blogannut jo kymmenisen vuotta, mutta en ole koskaan ottanut hommaa mitenkään vakavasti. En oikein osaa ajatella itseäni bloggaajana, niinku sillai oikeasti. Toisaalta olisi kiva, jos blogilla olisi enemmän näkyvyyttä, mutta toisaalta pidän juuri tästä tilanteesta. Lukijoita taitaa olla juuri sopiva määrä, sillä saan kommentteja tasaisen varmasti (vaikka enemmänkin tietysti bokseihin mahtuisi), mutta anonyymit netti-ilkeilijät ovat pysyneet poissa, koska eivät ole blogia löytäneet. Välillä tekisi mieli heittää hanskat tiskiin ja pistää pillit pussiin, mutta en varmaan enää osaisi. Onhan tästä tullut vähän elämäntapa, harrastus, riippuvuus.

 
At August 28, 2014 at 9:45 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Anni! Sama täällä, tapahan tästä on tullut, samoin blogien lukemisesta. Ajattelin nyt katsoa, josko vähän vaivaa näkemällä tästä saisi jotain uutta irti. Ja tosi kiinnostavaa on ollut opetella kaikkia uusia juttuja, aivoille vähän rasitetta :).

 
At August 29, 2014 at 8:06 AM , Anonymous Satu VW / Destination Unknown said...

Kymmenen vuotta!? Upea ja onnea!! Ja en seurannutkaan sinua vielä somessa, mutta nyt asia on korjattu :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home