Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, September 1, 2014

Rantarakkautta (Costa Brava)

Oi Costa Brava miten oletkaan kaunis!


Edellisellä kerralla kävimme Tamariussa, tällä kertaa Tossa de Marissa, josta ajelimme rantaköllöttelyn jälkeen mutkittelevaa rantatietä pohjoiseen. Autonikkunoista tulvi havupuiden tuoksu. Vesi oli kirkasta ja aurinko paistoi. Pahin ruuhka on jo hellittänyt, tänään alkoivat esimerkiksi ranskalaisten koulut. Me vielä lomailemme pari viikkoa.Ajantasainen Katalonian rantojen tilanne löytyy vaikkapa täältä. Sieltä löytyy esimerkiksi veden lämpötila, sääennuste ja mahdolliset varoitukset.Meillä ei ole mitään syytä lähteä kauemmas rantalomalle, sadan kilometrin päästä löytyy jo kaikki mitä tarvitaan täydelliseen rantapäivään (ja silti kahlaan matkaoppaita suunnitellen ensi kesän reissuja...). 

Costa Brava, olet ihana!


I love Costa Brava!

Labels: , ,

4 Comments:

At September 1, 2014 at 3:39 PM , Anonymous -K- said...

Costa Brava on ihana! Tuttu paikka tuo ensimmäinen kuva, monet kerrat ottanut sieltä itsekin kuvia :) Hienoja kuvia!

Btw, meidän kotirannalla on tänä kesänä hukkunut jo 3 tai 4 uimaria normaalin nollan sijaan. Vanhempia turisteja olleet kaikki. 2 oli lähtenyt uimaan kovassa aallokossa, muille ilmeisesti tullut sairaskohtaus.

 
At September 1, 2014 at 3:54 PM , Anonymous Anonymous said...

Looks amazing! Greetings from Greece!

 
At September 1, 2014 at 4:53 PM , Blogger Elina / Narulelu maailmalla said...

Oih, miten ihanan näköistä! Kyllä kelpaisi olla noissa maisemissa. Turkoosi meri kolahtaa joka kerta. Täällä Suomessa on hyvin harmaata ja viileää.

 
At September 1, 2014 at 6:20 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

-K-: Onko tänä kesänä ollut jotenkin isommat aallot vai mitä ihmettä? Mä en niin välitä tuolla rannalla makoilusta, että olisi huomannut. Muutama kerta rannalla kesässä riittää minulle mainiosti :)

Anonymous: Greetings to Greece :)

Elina: On tuolla kyllä kaunista, tosin jotenkin odotan ihan älyttömästi, että pääsen muutamaksi päiväksi sinne harmaaseen Suomeen syyskuun lopulla :).

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home