Herkuttelua: Mango-valkosuklaajälkkäri
Sunnuntailounaalle kutsuttiin vieraita ja jälkiruoaksi teki mieli tehdä jotain helppoa, raikasta, makeaa ja gluteenitonta. Mangot ovat nyt herkullisia ja edullisia, ja niiden pohjalta lähdin säätämään jälkiruokaa. Ja tuli hyvää! Ohjeesta riittää reilusti kuudelle.
2 dl kermaa
200 g valkosuklaata
3 dl paksua kreikkalaista jugurttia
1 tl vaniljasokeria
Mango tai pari paloina
Kuumenna kerma kattilassa ja sulata valkosuklaa kermaan. Lisää jugurtti ja ja vaniljasokeri.
Kerrosta tarjoiluastiaan vuorotellen mangoa ja valkosuklaakastiketta. Anna viiletä jääkaapissa. Valmis!
I wanted to make some easy, fresh, sweet and gluten-free dessert and this receipt turned out great!
2 dl cream
200 g white chocolate
3 dl greek yogurt
1 tsp vanilla sugar
1-2 mangos in pieces
Heat the cream in the kettle, melt white chocolate in it. Add the yogurt and vanilla sugar. Layer the mango pieces and white chocolate sauce in cups. Let the dessert cool in the fridge and enjoy!
Labels: Gluteeniton, Ruokaa
6 Comments:
Oih! Tätä testaan ihan varmasti, pikimmiten.
Pakko testata! Kiitos vinkista! :)
Oli kyllä näin helpoksi ohjeeksi hyvää! Ajattelin kokeilla ensi kerralla appelsiineilla, tulisi vielä raikkaamman makuinen. Ja ehkä puolukatkin sopisi, hmmm....
Näyttää tosi hyvältä! Harmi vaan, että lähikaupan mangot ovat tavallisesti aika raakoja. Viimeksi ostin ns. syöntikypsän mangon, jonka kypsyttelyyn meni vielä pari viikkoa :/
Täällä on nyt tosi hyvät mangot, kypsät ja makeat. Tulee herkuteltua koko vuoden edestä :)
Itse teen muuten aika usein kevytversiota: rasvatonta jugurttia, mangoa, limeä ja mintunlehtiä sauvasekoittimella smoothieksi. Sekin toimii hyvin. --Toisinaan pistän vähän jääpalojakin mukaan, mutta niiden kanssa sauvasekoitin vähän köhii...
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home