Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, September 17, 2014

Kuulumisia kuppilan nurkasta

Terveisiä kulmakahvilasta!

Ulkona ripsii vettä ja ukkonenkin jyrähtelee. Viime yönä myrsky ja miljoonat salamat pitivät pitkään hereillä, eli päivän toinen cafe con leche tulee tarpeeseen. Syksy saapuu siis pikkuhiljaa Barcelonaankin, vaikka hellettä vielä piisaakin ja rantakelit jatkuvat.

Alkuviikko on mennyt lomamoodista palaten. Aamulla on noustava ajoissa ja metrossa on oltava viimeistään puoli yhdeksältä. Rutiineihin paluu tuntuu silti lähinnä helpottavalta, liki kolmen kuukauden kesäloma on riittävä. Olen taas nähnyt ystäviä ja tuttavia, istunut niin kahviloissa kuin sushibaareissakin ja miettinyt syntyjä syviä ja sitä, että mille sitä elämässä alkaisi.


Viikonloppuna alkaa Mercè. Mercèä, Barcelonan suurinta katujuhlaa vietetään tänä vuonna 19. - 24. syyskuuta. Ohjelmaa on tänäkin vuonna valtavasti: konsertteja, näyttelyjä, teatteria... Oikeastaan ihan kaikkea mahdollista. Ohjelmaan voi tutustua täällä

Ikkunaremonttimmekin nytkähti hiukan eteenpäin. Maanantaina ikkunankarmeista otettiin tarkat mitat ja parin viikon päästä alkaa itse työt, ainakin näin toivomme. Ihanaa, saamme hyttysverkot!

Samppa on parhaillaan työmatkalla Saksassa ja minä lennän ensi viikolla Suomeen, ihan hupimatkalle. Toiveissa on kuulaat, syksyiset kelit ja ohjelmassa synttärijuhlat. Mukavaa!

Labels: ,

1 Comments:

At September 17, 2014 at 6:02 PM , Anonymous -K- said...

Oli muuten hyvä, että tulitte tänne lauantaina. Sunnuntaina tuli kaatamalla vettä!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home