Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, September 21, 2014

Yöllisiä valoilmiöitä (Mercè)

Vielä muutama kuva Mercèstä. Olkoon nämä lähinnä omaksi muistoksi hauskasta illasta, laatu ei nimittäin ole priimaa. iPhonen valovoima ei valitettavasti oikein riittänyt kaikkien upeiden valoinstallaatioiden kuvaamiseen. 


Jos vain satut olemaan täällä näin Mercèn aikaan, niin ehdottomasti mene katsomaan miltä näyttää Ciutadellassa pimeän aikaan. Tänäkin vuonna se sai minut sanattomaksi! 


Just a few pictures of Mercè 2014 by night. I love all the light installations they have in Ciutadella park!

Labels: ,

4 Comments:

At September 21, 2014 at 11:21 AM , Blogger //aNNiKa said...

Hienolta näyttää! Onko muuten Ciutadelassa aina jotain vastaavaa Mercen aikaan? kahtena edellisvuotena oltiin Barcelonassa, muttei tullut tonne Ciutadelaan asti mentyä juuri sinä viikonloppuna. Kaipa sitä tekemistä riittää joka vuosi ympäri kaupunkia :)

 
At September 21, 2014 at 6:55 PM , Anonymous Maarit Johanna said...

Iltavalot! Ihan mieletöntä :) Onko tämä siis joku festivaali?

 
At September 21, 2014 at 7:33 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kyllä ainakin nämä kuusi vuotta mitä minä olen ehtinyt Mercèssä käydä on Ciutadellassa ollut tapahtumia. Itse asiassa eniten tulee oltua juuri tuolla puistossa, siellä on vähän enemmän tilaa liikkua kuin kapeilla kaduilla muualla. Vaikka kyllä sielläkin on ihmisiä, tungosta piisaa paikoitellen :)

 
At September 21, 2014 at 7:35 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Juu, Mercè on tällainen kaupunkijuhla aina näin syyskuun lopulla, aikamoista karnevaalimeininkiä. Paljon ilmaisia tapahtumia, konsertteja ym. ympäri kaupunkia. Tosi kiva tapahtuma mielestäni, kaikenlaista kaikille :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home