Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, September 12, 2014

Lettuja, lättyjä, ohukaisia

Huomasimme sattumalta, että Pikkusiskolla oli nimipäivä! Yleensä emme näitä juhli, mutta tällä kertaa annoimme Pikkusiskon valita mihin menemme juhlimaan nimpparia. "Lettubaariin rannalle!" Sinne siis.


Olympiasatamassa sijaitseva bretagnelainen lettubaari on meidän lasten suosikki. Creperie bretonne Annaick on hauskasti sisutettu. Esimerkiksi keittiö, jossa letut paistetaan, on kokonaisen linja-auton sisällä. Seinillä on mitä ihmeellisintä rojua ja letut ovat kuulemma hyviä. Vaikka tarjolla on bretagnelaiseen tapaan tattarilettujakin, eli periaatteessa gluteenittomia, en ole uskaltanut niitä maistamaan. 
Palvelu on ollut joka kerralla erittäin hidasta eli kiireen kanssa tänne ei kannata mennä. Lapset viihtyivät kuitenkin hyvin tarjottujen värikynien kanssa ja me aikuiset keskityimme bretagnelaisen siiderin lipittelyyn. Ja letut, jotka eivät ole erityisen kalliita, näyttivät maistuvan!Our little one had a name day this week in the Finnish name calendar, and she wanted to celebrate it with the pancakes! She wanted to go to the Creperie Bretonne Annick in Port Olimpic, which has a funny decoration and tasty pancakes. We, the adults, had some quite good cider from Brittany. If you are not in hurry why not to try!

Labels: , , ,

2 Comments:

At September 13, 2014 at 2:24 AM , Blogger Ina said...

Nayttaa aika mielenkiintoiselta paikalta ja sehan tayttaa tehtavansa jos lapset seka aikuiset ovat tyytyvaisia. :) Nyt tuli lettunalka.

 
At September 13, 2014 at 8:37 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Mullekin jäin tuolla vähän lettuhimot päälle! Josko vaikka nyt viikonloppuna tehtäisiin lettuja :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home