Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, September 5, 2014

Hei mitä meille kuuluu?

Kaveri Suomesta kysyi, että mikä on, kun ei enää tavallisia kuulumisia kerrota blogin puolella. No joo, on jäänyt vähän vähemmälle, mutta tässäpä hieman ihan arkista arkea meidän huushollissa.


Siis ihan hyvää kuuluu. Lapsilla on vielä viikko lomaa jäljellä, ja koulutarvikkeita, univormuja ja reppuja on taas metsästetty ympäri kaupunkia. Lappuja pitää täyttää, passikuvia ottaa ja muutenkin valmistautua kouluvuoden aloitukseen. Kyllä koulunalkua jo odotetaankin... Kesäloma alkoi juhannukselta ja loppuu nyt syyskuun puolivälissä. Loma on ollut siis ihan riittävän pitkä.

Täällä on taas jotenkin hirveän hiostavaa ja kuumaa. Ja hyttysiä on ihan hirveästi, ainakin meillä ja ainakin öisin. Nukkumisesta ei meinaa tulla oikein mitään. Meillä alkaa ikkunaremontti ensi kuussa ja ehdoton vaatimukseni oli, että hyttysverkot pitää olla ainakin makuuhuoneissa. Loppuu se ininä!

Aloitin opiskelut! Tai suoritan siis MOOC:ia (massive open online course) yrittämisestä. Kuuden viikon ajan opiskelen yrittäjyyden perusteita amerikkalaisessa yliopistossa, ja katsotaan mitä sen jälkeen keksin. Projektinihan - ja näin ollen työsopimukseni - loppui ennen kesälomia ja nyt pitäisi keksiä jotain uutta puuhaa. Mitä se voisi olla, sitä en vielä ole keksinyt. Kiinnostavia töitä ei täällä ole ihan ylettömästi tarjolla.

Vaikka ollaan vasta syyskuussa olemme jo miettineet joulua. Taidamme viettää joulun kotona ja lähteä sitten välipäivinä ehkä Pyreneille hiihtämään. Suomeen ei mennä, sillä vuosien mittaan on tullut todettua, että joulu ei ole parasta aikaa lomanviettoon Suomessa. Liian kylmää, liian pimeää ja kaikki ovat kiireisiä oman joulunviettonsa kanssa. Ja se tavaramäärä, joka pitäisi raahata Barcelonasta Rovaniemelle ja takaisin, on aika hurja. Lämmintä vaatetta, lahjoja - huh, ei lentokilot riitä. 

Että sellaista. Viikonloppusuunnitelmat ovat auki, sää näyttää hieman epävakaiselta. Jotakin kivaa tehdään varmasti, emme jaksa täällä kotonakaan hikoilla.

Mitä teille kuuluu?

Labels:

4 Comments:

At September 5, 2014 at 4:31 PM , Anonymous Anonymous said...

Kiitos kysymästä ihan hyvää tännekkin kuuluu :-). Syksy on jo Suomessa ja koulua ja töitä vaan. Ensimmäiset joulukoristeet kaupassa bongattu!

 
At September 5, 2014 at 5:03 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Joulukoristeet, nyt jo??!

 
At September 5, 2014 at 6:50 PM , Blogger Ina said...

Meillakin ajatellaan jo joulua. Aiti on ilmeisimmin tulossa tanne ja lennot pitaa varata nyt. Tosi han tulee yleensa ajoissa ennen joulua ja lahtee tammikuun puolella niin ettei tartte kaikkein kalliimpia joululentoja hintoja maksella.

 
At September 5, 2014 at 9:56 PM , Anonymous Anonymous said...

Joulu, oumaigaad, kohta se on jo täällä! Hei mikä tuo opiskelujuttu on? Minä oon myös ajatellut yrittäjyyttä näin ulkosuomalaisena vaimona, kiinnostaa! Bisous!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home