Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, January 15, 2015

Tapaksilla taas - Mirilla

Viikko sitten kävimme Barcelonassa kylästelevien ystävien kanssa tapaksilla El Bornissa.


Etsin sopivaa ravintolaa käyttäen hyväksi havaittuja Tripadvisoria ja Allergychefiä. Jälkimmäisen mukaan Mirillasta saa gluteenitonta ruokaa ja Tripadvisorin arvostelut olivat oikein hyvät, joten varasin sitten sieltä pöydän kahdeksan hengen seurueellemme.

Mirilla on pieni, rento, viihtyisä ravintola kapean kujan varrella osoitteessa C/ Regomir 16. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen, vaikka meitä oli yksi ihminen enemmän kuin varatessa ilmoitin. Ruoan luvattiin olevan "kotona tehtyä" ja sille se maistuikin, ei ollenkaan teolliselle ja einekselle. Oikein hyvää, eikä hintakaan päätä huimannut. Ruokalistan lisäksi oli tarjolla päivän annoksia ja niistä otin salaattiannoksen, joka oli runsas ja maukas. Lapset innostuivat syömään kroketteja ja he puhuivat vielä seuraavana päivänä, että kuinka ne olivatkaan hyvänmakuisia. Kukaan ei tainnut lähteä pöydästä pahoilla mielin.

Ainoa miinus ravintolalle voisi olla, että palvelu oli aika hidasta. Annoksia joutui odottelemaan pitkään, tosin meillehän se sopi, sillä tarkoitus oli nimenomaan istua iltaa yhdessä ja vaihtaa kuulumisia. Kiireiselle illallistajalle tämä ravintola ei siis ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta muille voin kyllä suositella!


We had a dinner in Mirilla tapas restaurant in El Born!

Labels: ,

2 Comments:

At January 16, 2015 at 12:29 PM , Anonymous Finn for Life said...

Sinulle on haaste: https://finnforlife.wordpress.com/2015/01/16/haaste-jaakaapin-ovi/

 
At January 16, 2015 at 12:39 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Hei kiitos, haasteet on aina kivoja :). Pitääpä viikonloppuna ottaa kuva, tosin vasta jouluksi siivosin oven. Äkkiähän niitä kaikenlaisia lippusia oveen kertyy, eli taas olisi siivouksen aika!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home