Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, January 14, 2015

Lissabon, Porto, Portugal - Vinkkejä?

Ostimme sitten lentoliput Portugaliin helmikuulle!

Tarkoitus on lentää Lissaboniin, josta parin päivän päästä jatkamme rannikkoa pitkin matkaa autolla kohti Portoa. Pysähtynemme Sintrassa ja jossain muussa kohteessa matkan varrella, ja vietämme myös pari päivää Portossa. En ole ikinä ennen käynyt Portugalissa, joten kysynkin: 

Mitä Portugalissa kannattaa tehdä ja nähdä? Mitä ei voi missata Lissabonissa? Missä syödä Portossa? Missä on kauneimmat maisemat välillä Lissabon ja Porto? Hotellivinkkejä?


I am going to Portugal on February, any tips?

Labels: ,

4 Comments:

At January 14, 2015 at 7:36 PM , Anonymous Anonymous said...

Hei! Kaunista oli Portugalissa kun kävimme siellä pari vuotta sitten kesällä. Lissabon, Sintra... Vuokrattiin asunto ja auto. Paljon nähtävää mut en osaa mitään erityistä vinkkiä antaa jota ei löytyisi matkaoppaista. Pitäkää lystiä Portugalissa, ja kuvia odotetaan!

 
At January 30, 2015 at 1:10 AM , Blogger Eevastiina Lehtonen Vieira said...

Hei, Lisboassa minä ainakin kävisin (taas) Museo Calouste Gulbenkianissa ja Kaakelimuseossa. Ja tietysti kuljeskelisin Alfamassa. Ja illalla Bairro Altossa.
Ja onhan siellä kuulemma hienoa tämä Expo-aluekin, sitä en tosin ole itse nähnytkään, mutta olen kuullut siitä paljon ylistäviä kommentteja.
Kyllä sieltä kauniita paikkoja löytyy, en osaa kyllä sanoa mikä olisi kaunein. Nazare, Obidos, Aveiro..monet kauniita omalla tavallaan.Ihanaa ja rentoa matkaa!

 
At January 30, 2015 at 1:19 AM , Blogger Eevastiina Lehtonen Vieira said...

Hei! Minä kävisin Lisboassa Calouste Gulbenkian-museossa ja ihan varmasti (taas) Kaakelimuseossa, siellä on pysyvän näytelyn lisäksi aina vaihtuavia näyttelyjäkin.
Tietenkin kuljeskelisin Alfamassa ja istuisin Rossio-aukion kahviloissa.
Olen myös kuullut kehuttavan entistä Expo-aluetta, en ole siellä itse käynyt, mutta siellä on kuulemma meren elämästä hyvin kattavaa tietoa mukavassa muodossa, koko perheelle.
Mikä olisikaan kaunein paikka- vaikea sanoa, mutta kauniita ovat Nazare, Obidos, Aveiro...ja niin monta muuta ihanaa paikkaa,jokainen omalla tavallaan niitä kauneimpia.
Rentoa ja mukavaa matkaa!

 
At February 6, 2015 at 3:59 AM , Blogger Eevastiina Lehtonen Vieira said...

Hohhoijaa ja anteeks jos tuli toistettua itseäni.. mutta kun näytti ettei kommenttini mennyt lainkaan perille ja pykäsin sitte uudelleen. Anteeksi jos ihmettelit että kuka ihmeen ihan vieras tyyppi mulle viestittelee.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home