Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, January 3, 2015

Lahjakas pukki

Vähän myöhässä tämä tulee, mutta: Lämmin kiitos kaikille Joulupukin apulaisille siellä Suomessa!

Kummasti se Pukki taas tiesi, mistä meillä tykätään. Skandinaavinen design on parasta, ja tänä vuonna meitä lahjottiin niin Marimekolla kuin Arne Jacobsenin aakkosmukeillakin.  Joulumuori tiesi myös, että Kööpenhamina on ollut pinnalla nyt loppuvuodesta, ja antoi Ferm Livingin Köpis-aiheisen astiapyyhkeen, joka on päässyt jo käyttöön.

Ulkosuomalainen arvostaa suomenkielisiä kirjoja ja niitä saimme ison pinon. Etenkin Isosisko on kahlannut omiaan läpi yötä päivää. Nälkäpeli oli kuulemma ehdoton suosikkikirja tänä jouluna, ja itsekin sen luin ja tykkäsin. Lapset saivat myös lisää charmeja Thomas Sabo -rannekoruihinsa, ja saimme myös aivan upean itse kudotun villaviltin, jota suojellaan lasten likaisilta käsiltä ja naamoilta!


Lapset saivat kiitettävän hillitysti lahjoja. Isosisko sai toivomansa vuoristomaja-legosetin, Maleficent-DVD:n sekä jonkun keräily-Barbien, muuten lahjat olivat kirjoja ja vaatetta. Kännykkää hän hartaasti toivoi, kun serkuilla Suomessa sellaiset on, mutta täällä ei kymmenvuotias sitä vielä tarvitse. Ainoastaan yhdellä luokkakaverilla taitaa olla oma puhelin, ja sitäkin käytetään vain pelaamiseen. Kännykkä hankitaan sitten, kun siirrytään yläasteelle.

Ennen joulua lapset kävivät lelunsa ja tavaransa läpi ja veimme ison kassin hyvää kamaa joka jouluiseen lelukeräykseen. Lapset kasvavat ja huomaa, kuinka nykyään ei enää meilläkään ole niin paljon lasten leluja joka puolella. Leluja on vähemmän, mutta ne ovat sitäkin tärkeämpiä. Legot, Schleichin muovieläimet ja niin, siinäpä ne on, millä meillä enää leikitään.


Pikkusiskon lahjat eivät onneksi noudattaneet toivelistaa, hän kun on vielä sen verran pieni, että  hänen toiveensa olivat lähinnä robottidinosauruksia ja muita pattereilla toimivia hetken kiinnostavia juttuja. Kovin innoissaan hän oli silti lahjoistaan: Schleichin maatilasta, kirjoista ja DVD:istä. Innokas keittiöapulainen sai myös vihdoin oman essun ja ihan ikiomat kauhat ja kapustat. Vaatettakin tuli ja ne ovat jo päässeet käyttöön.En tiedä, olemmeko oikeasti olleet niin kilttejä, että kaiken tämän ansaitsisimme, mutta kovin kiitollisia olemme lahjoistamme!

Santa knew again what we would like to have as presents: Scandinavian design, books, and few toys for kids. Looks like we were good this year!

Labels: , , ,

3 Comments:

At January 3, 2015 at 3:30 PM , Blogger Elina / Vaihda vapaalle said...

Onpa ihania lahjoja! Mullakin on noita aakkosmukeja ja tuo köpis-pyyhe kelpaisi meidänkin kyökkiin :D

 
At January 5, 2015 at 8:56 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Mä oon salaa haaveillut noista mukeista ja nyt se pukki toi kaikille omat ja yhden ekstran vielä :D

 
At January 12, 2015 at 9:06 PM , Anonymous Anonymous said...

Voih ihania lahjojs saitte! Kilttejä taisitte olla! Minä sain suklaata ja kirjan, kovin tyytyväinen niihinkin! Hyvää alku vuotta! T. Pirkko

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home