Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, January 1, 2015

Vuoden ensimmäinen Instagram Travel Thursday

Hyvää vuodenalkua! Uusi vuosi vaihtui täällä rauhallisesti, söimme 12 rypälettä ja menimme heti puolenyön jälkeen nukkumaan. Jaksaapa tänään paremmin ulkoilla!

On vuoden ensimmäisen Instagram Travel Thursdayn aika, heti uuden vuoden ensimmäisenä päivänä! Minä latasin ensimmäisen kuvani Instagramiin vuoden 2012 lopulla eli aika lailla tasan kaksi vuotta sitten. Ihan ensimmäinen kuva oli Sitgesistä, pienestä rantakaupungista lähellä Barcelonaan, jonne olemme itse asiassa tänäänkin menossa rantakävelylle.


Tällöin en ymmärtänyt mitään hashtagien päälle, saatikka sitten välittänyt koko applikaatiosta. Joskus julkaisin jonkun kuvan, lähinnä vain kikkaillakseni eri filtereillä. Unohdin koko IG:n toisinaan useiksi kuukausiksi.

Loppukesästä 2014 sitten hurahdin IG:iin tosissani ja eipä ole tainnut päivää mennä, etten olisi jotain kuvaa julkaissut. Seuraajia on kertynyt muutama, tällä hetkellä 166. Seuraan reilua pariasataa instagrammailijaa ja olen häkeltynyt kuinka upeita kuvia ihmiset osaavatkaan ottaa! Vinkkejä tileistä, joita kannattaa seurata, otetaan vastaan!

Omista kuvistani minulla ei ole erityisiä suosikkeja enkä luota siihen, että se, kuinka monta tykkäystä kukin kuva on saanut, kertoisi jotain niiden hyvyydestä. Tykkäysten määrä tuntuu riippuvan enemmän hashtageista kuin kuvien laadusta, ja lisäksi uudemmilla kuvillani on luonnollisesti enemmän tykkäyksiä kuin vanhoilla, joissa en käyttänyt hashtageja eikä minulla ollut seuraajia. Yhden ainoa selfien olen mennyt julkaisemaan, muuten kuvat ovat lähinnä maisemia, luontoa tai hassuja juttuja, joita päivän mittaan tulee vastaan. 

Alla muutama satunnaisesti valittu kuva Instagram-tililtäni (anskubcn).

Tämä kuva on Lohjalta, syksyiseltä koiranulkoilutuslenkiltä. Maa oli aamulla kostea, mutta päivästä tuli aurinkoinen. Syyskuun värit olivat upeat.

Eräänä päivänä pari viikkoa sitten olin hakemassa lapsia koulusta, kun nämä hauskat kaverit sattuivat keikkumaan aidalla. Järjestelmäkameran kaivamiseen ei olisi ollut aikaa, mutta kännykkä sattui olemaan sopivasti kädessä. Kahta sekuntia myöhemmin lintuset jatkoivat matkaansa, minulle jäi muistoksi niistä kuva.

Eräänä iltapäivänä aurinko sattui värjäämään syyslehdet kauniiksi. 

Kännykkä kulkee mukana tietysti myös reissussa, tämä kuva on otettu kesällä Mikulovissa, Tsekeissä.

Ja tottakai arjen pienistä onnellisista hetkistä on kiva ottaa kuva muistoksi!


Nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa, ja osallistun tällä postauksella Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Destination UnknownKaukokaipuu ja Running With Wild Horses.
---

Instagram Travel Thursday is a project with a mission to unite travelers, travel bloggers and other travel industry professionals and destinations on Instagram, and I took part with this blog post. Read more here, everyone can join!

Labels: ,

10 Comments:

At January 1, 2015 at 10:58 AM , Blogger Tämä matka -blogi said...

Hyvin samanlainen on tarinasi kuin minun. Ensin liityi ja sitten unohdin koko Instagramin. Olin ihan pihalla hästägeistä ja geomerkinnöistä. Hiljalleen sitä on oppinut :)

 
At January 1, 2015 at 11:11 AM , Blogger //aNNiKa said...

Instagram on kyllä kiva paikka laittaa muistoja hetkistä talteen. Sieltä monet päätyivät koristamaan meidän olkkarin komeron seinää. Oon kans huomannut, että kuvien tykkäyksien määrä riippuu aika paljon hasgtagien käytöstä sekä ehkä myös kuvan julkaisuajasta. Mutta onneksi niitä on kiva katsella jälkikäteen ja muistella kuluneita hetkiä :)

 
At January 1, 2015 at 2:19 PM , Blogger Nella said...

Ihan mahtava tuo kuva pikku-undulaateista (?). Ja IG:tä oppii käyttämään, sitten siihen ihastuu ja hurahtaa. Ainakin omalla kohdalla kävi niin. :)

 
At January 2, 2015 at 2:25 AM , Blogger Jenni said...

Kuulostaa tutulta mullakin! Mulla viime vuoden viiden suosituimman kuvan joukossa neljä on kahden edellisen kuukauden ajalta, varmaankin koska tykkääjien määrä kuvilla on sitä korkeampi mitä enemmän seuraajia. Tavallaan olisi kiva nähdä jostain tilasto, joka kertoisi, mitkä kuvat ovat saaneet eniten tykkäyksiä verrattuna seuraajien määrään.

 
At January 2, 2015 at 8:14 PM , Anonymous Satu VW I Destination Unknown said...

Kaksitoista rypälettä, hä!? :) Ja itselläni on käynyt ihan samalla lailla kuin monella muullakin, olin kovinkin innostunut koko hommasta kun IG:seen liityin, mutta sitten koko sovellus unohtui hetkeksi ennen kuin hurahdin ihan täysin. Tuo Jennin mainitsema tilasto olisi kyllä tosi mielenkiintoinen, koska niinhän se on että mitä enemmän on seuraajia, sitä enemmän tykkäyksiä kuvat saavat. Itse en ole huomannut että hashtagit vaikuttaisivat ainakaan minulla kovasti tykkääjien määrään, jonkin verran tuovat joskus lisää, mutta aina välillä en muista niitä edes lisätä.

Ei muuta kuin ihanaa uutta vuotta sinne lämpöön (tai ainankin lämpöisempään.....)! :)

 
At January 2, 2015 at 9:09 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Pikkuhiljaa harjoitellaan :)

 
At January 2, 2015 at 9:09 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Totta tuo julkaisuajan vaikutus tykkäysten määrään! Ja viikonpäivälläkin tuntuu olevan väliä. Hassua :)

 
At January 2, 2015 at 9:10 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Nuo linnut on papukaijoja, niitä on täällä paljon. Aika arkoja ovat, ainakin puluihin verrattuna, mutta kyllä niitä näkee ja ainakin kuulee, kovaäänisiä ovat :)

 
At January 2, 2015 at 9:13 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos, hyvää uutta vuotta myös sinne pohjoisempaan! 12 rypälettä on uudenvuodenaaton perinne täällä päin: http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve_Grapes

 
At January 2, 2015 at 9:13 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

No olisipa kyllä! Kukahan sen kehittelisi...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home