Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, December 28, 2014

Joulu vuorilla - Oli leppoisaa!

Heippa taas! Oliko mukava joulu?!


Muutaman päivän läppäritauko paikassa, jossa ei edes puhelin juuri toiminut, piristi taas sekä mieltä että ruumista. Mikäli halusi tarkistaa uutiset netistä tai päivittää Instagramia, piti vetää saappaat jalkaan ja mennä keskelle pihaa toivomaan, että yhteys löytyisi. Joulupuhelut Suomeenkin olivat rajoitetut, kun kenttää ei aina ollut. Mutta tauko kaikista laitteista mahdollisti sen, että jaksoin keskittyä lahjakirjojen lukemiseen ja vain olemiseen. Teki terää!

Syöty on ihan järjettömästi, ulkoiltu ja kuten sanottu, luettu kirjoja. Pukki heitti lahjat suuren pihakuusen juurelle, ja lapset syöttivät kylän irtokissat lihaviksi. Puolet porukasta kävi laskettelemassa, osa myös Ranskan puolella ruokaostoksilla. Muutaman lämpimän, aurinkoisen päivän jälkeen lumi rysähti maahan viimeisenä yönä ja seuraavana aamuna pihaan ilmestyi rivi vinksahtaneita lumiukkoja.

Kuvia tuli otettua järkkärillä pitkälti viittäsataa, kännykällä ehkä saman verran. Pikkuhiljaa taas puran kuvia muistikorteilta ja kerron enemmän tuosta ihanasta laaksosta, jossa joulumme vietimme! 


 Did you have a great Christmas?! We did!

Labels: , ,

4 Comments:

At December 29, 2014 at 7:10 AM , Anonymous Anonymous said...

Missä te olitte?? Ei näytä ihan tyypilliseltä Espanjalta :)

 
At December 29, 2014 at 7:32 PM , Blogger Jael said...

Kuulostaapa ihanalta joululta:)

 
At December 29, 2014 at 9:36 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Postaus on jo tulossa ;)

 
At December 29, 2014 at 9:36 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Oli kyllä, saatiin lunta, mutta ei tarvinut monta päivää hytistä sisätiloissa kuten Suomessa olisimme tänä vuonna joutuneet tekemään!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home