Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, January 17, 2015

Haaste: Jääkaapin ovi

Miksihän jääkaapin ovi kerää niin paljon lippusia, lappusia ja kaikenmaailman muistutuksia?

Finn for Life -blogin Mii haastoi minut ottamaan kuvan jääkaapin ovestamme ja tässä tulee kolme. Siivosin jääkaapin sisältä ja ulkoa jouluksi, joten vielä ei ole ehtinyt kovin paljoa kertyä piirustuksia ja muistilappua. Voin myös tunnustaa, että rajasin suurimman muistilappusuman pois kuvista, mitäpä niitä kuvailemaan!

Sähkökatkoskohan on saanut nuo astemittarit vilkkumaan ja näyttämään mitä sattuu... Hauskat uusvanhat postikortit on saatu lahjaksi ja ne on ilmeisesti hankittu Come to Finland -nettikaupasta. Siellä olisi vaikka mitä meille sopivia julisteita, magneetteja ja kalentereita. Lisäksi jääkaapin ovi muistuttaa, että pian taas on edessä joku loma tai fiesta.


Jääkaapin sivua koristaa ihanan Thérèsen postikortit. Meillä on muutama hänen taulunsa ja onpa hän tehnyt tatuointinikin. En halua pieneen kotiini muuta kuin esineitä, joita on kiva katsella ja joihin liittyy tarina. Nämä kortit tuovat ankeaan keittiöön väriä ja iloa.


Ja toki jääkaapin ovesta löytyvät lukujärjestykset, tärkeitä puhelinnumeroja, remonttimiesten käyntikortteja, sushi-puodin alennuslippusia ja kaikenlaista muuta sälää. 


Haluan laittaa haasteen eteenpäin ja nähdä miltä näyttää Annin jääkaapin ovi Amerikassa, Annikan ovi Suomessa ja Meriannen ovi Englannissa!

Labels: ,

4 Comments:

At January 17, 2015 at 7:43 PM , Blogger Jael said...

Ihanat kortit jääkaapin ovella.Minulla taas on aivan liikaa magneetteja omassani;D

 
At January 17, 2015 at 10:23 PM , Blogger //aNNiKa said...

Hauska idea, kiitos haasteesta. Jotenkin eka ajattelin, että kyseessä olis jääkaapin ovi sisältä päin. Onneks ei sentään :D

 
At January 19, 2015 at 6:56 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Minä siivosin tosiaan vasta oven, sen vuoksi se näyttää noinkin tyhjältä ja siistiltä :D

 
At January 19, 2015 at 6:56 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Hih, mikäpä estää ottamasta kuvaa myös maitopurkeista ja muusta oven sisäpuolella ;)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home