Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, December 15, 2014

Luistelua ja puiden latvoja

Viikonlopun nettitauko teki taas hyvää, ja monenlaista ehdittiin touhuta!

Ohjelmassa oli mm. puidenlatvoissa kiipeilyä jälleen kerran. Olemme varmaan pian kiertäneet kaikki Katalonian puukiipeilypuistot! Tällä kertaa minä jäin alas maankamaralle, sillä päälläni oli hame ja jaloissa korkokengät. Olimme nimittäin Katalonian miniatyyrimaailmassa, jossa kiipeilypaikka sijaitsee, viettämässä joulujuhlia, ja kun kerrankin oli syy vähän laittautua niin totta kai valitsin tälläytymisen. Voisin muuten tehdä Minimaailmasta ihan oman postauksen. Kovin ihmeellinen paikka se ei ole, mutta aika kivan käsityksen Katalonian monipuolisuudesta siitä saa.


Kävimme myös luistelemassa Plaça de Catalunyalla. Sinne on jäädytetty luistelurata 6. tammikuuta saakka. Tunnin jälkeen jalat olivat aika vetelät, mutta kivaa oli. Tosin Isosisko pyllähtäessään otti kädellä vastaan ja nyt on ranne kipeä ja turvoksissa. Mietitään tässä juuri, että menisimmekö näyttämään rannetta lääkärille vai tokenisikohan tuo itsekseen. Tämän päivän hän  joka tapauksessa lepäilee kotona flunssan takia, ja ehkäpä käsikin paranee pelkällä levolla. Toivotaan näin.

Mutta tosiaan, kyllä pienet tauot läppäristä ja netistä tekevät hyvää sekä mielelle että ruumiille. Suosittelen kaikille lämpimästi! 


We had another active, fun weekend with treetops climbing and ice skating!

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home