Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, December 1, 2014

Urbaanikiipeilyä (Bosc Urbà)

Jälleen on testattu yksi paikka, joka on pitkään roikkunut to do -listalla!

Sateinen, myrskyinen ja salamoiden täyttämä sunnuntai ei varsinaisesti houkutellut ulkoilemaan, mutta koska Pikkusisko oli kutsuttu juhlimaan synttäreitä Bosc Urbà -kiipeilypuistoon, sai ainakin hän tänään liikuntaa ja raitista ilmaa.

Bosc Urbà on vähän samantyyppinen kiipeilypaikka, jossa kävimme lokakuussa, mutta tämä sijaitsee kaupungissa, tarkemmin sanottuna Plaça del Fòrumilla, lähellä Diagonal Marin ostoskeskusta. Täältä löytyy kolme eritasoista reittiä: oranssi on 4-10 -vuotiaille lapsille tai alle 130-senttisille, sininen reitti sopii yli kahdeksanvuotiaille ja punainen on sitten vaikein ja korkeimmalla kulkeva reitti. Paikka on katettu aurinkopaneelilla, joten sadekaan ei haittaa, mutta kylmä siellä oli. Mereltä puski jäätävän kylmää ja kosteaa ilmaa. Pieni adrenaliini lämmitti kiipeilijöitä onneksi mukavasti!Lapset saivat itse opetella kliksuttelemaan valjaita. Täällä ei ollut niin turvallisen oloista kuin siellä toisessa kiipeilypaikassa, sillä täällä ei ollut sellaista idioottivarmaa varmistussysteemiä, eli yksin en ainakaan meidän puupäitämme vielä tuonne päästäisi kiipeilemään. Vahinkoja ja unohtamisia kun sattuu niin helposti. Henkilökuntaakaan ei ollut liiaksi näin sunnuntaina.

Kivaa tuntui olevan, eikä kylmäkään yllättänyt kiipeilijöillä, sivussa seisoskelijoilla niinkin! Ihan kiva vaihtoehto tämäkin, vaikka kyllä minä itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän siitä puidenlatvustoissa roikkumisesta!


Today there was a birthday party at the Bosc Urbà, an urban adventure park!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home