Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, December 3, 2014

Ihanat surffarit rannalla

Maanantaina kävelin rannalle kamerani kanssa. Matkalla ripsi vettä, mutta kun pääsin perille, aurinko kurkisti pilvien välistä. Tykkään rannasta ja Barcelonetasta paljon enemmän näin sesongin ulkopuolella. Vesiraja oli paikoitellen täynnä surffareita. Jos olisin tiennyt, että heitä on siellä niin paljon, olisin ottanut paremman objektiivin mukaan. Nyt mukana oli vain kaikista kevein linssi. Jokunen hassu lomalainen oli kylmästä säästä huolimatta uimassa, meitä hiekalla tallustelevia oli enemmän. 

Kun jatkoin matkaani sisämaahan, alkoi taas sataa vettä. Kerrankin oli ajoitukseni siis kohdallaan!On Monday I happened to be at the beach at the right moment, between rains, with my camera. It has been raining quite a lot lately but now the sun came out just for few minutes. I love the beach on winter months!

Labels: , ,

8 Comments:

At December 3, 2014 at 10:57 AM , Blogger Mustarastas laulaa said...

Kertakaikkisen upeita kuvia!

 
At December 3, 2014 at 10:57 AM , Anonymous -K- said...

Käytiin tyttären kanssa pari-kolme vuotta sitten purjelautailukurssi. Pitäisi ostaa oma lauta, että pääsisi lautailee, talvella siihen on paremmat kelit.

 
At December 3, 2014 at 1:07 PM , Blogger Matkatar said...

Vau, upeita!

 
At December 4, 2014 at 12:09 AM , Blogger Veera A said...

Jonain päivänä minäkin vielä rohkaistun ja opettelen surfaamaan. Kalifornian aallot ovat helpompia kuin Hawaiin hirmut, joten toivoa on :).

 
At December 4, 2014 at 9:32 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos :)

 
At December 4, 2014 at 9:37 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Juu, ei noita surffareita ja muita juuri kesällä näe. Mä en ole ikinä kokeillut mitään tuollaista, vähän tekisi mieli, mutta ehkä tuo vesi ei ole kuitenkaan se mun elementti :)

 
At December 4, 2014 at 9:38 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Eikö vaan, sattui sopivasti rako sateiden välissä, valo oli aika kiva :)

 
At December 4, 2014 at 9:39 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Siellä teillä on varmasti tosi hyvät mahdollisuudet harrastaa surffausta! Täällä ei käsittääkseni kovin kummoiset aallot yleensä ole, tosin enpä ole asiaan hirveästi perehtynyt :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home