Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, December 10, 2014

Kööpenhaminan Tivoli jouluasussaan

No se Tivoli.

Sitä vartenhan me sinne Kööpenhaminaan menimme, katsomaan satumaisia jouluvaloja ja kokeilemaan paria härveliä. Tai siis Isosisko kokeili härveleitä, minun vatsani ei niitä kestä ja suostuin Isosiskon mieliksi ainoastaan törmäilyautoihin. Isosisko rakastui Demoniin, Tivolin hurjimpaan vuoristorataan, ja tykkäsi myös 100-vuotiaasta, maailman vanhimmasta käytössä olevasta vuoristoradasta. Minulle Tivoli-illan kohokohta oli upea, upea valoshow, joka esitetään tasatunnein pienellä järvellä.

Ostimme vain sisäänpääsyt Tivoliin, emme rannekkeita. Sisäänpääsy maksaa 99 kruunua yli kahdeksanvuotiailta. Lisäksi ostimme kertalippuja laitteisiin. Liput maksavat 25 kruunua ja laitteesta riippuen niitä tarvitaan 1-3 lippua per laite. Tivoli ei siis ole mitään halpaa lystiä, mutta hintansa väärti. Istahdimme myös glögille ja kuumalle kaakaolle, eli siitäkin tuli vähän lisäkuluja, mutta ei haittaa. Koko ajan sateli vettä ja lämmin juoma tuli tarpeeseen.

Alla runsaasti kuvia. Kuvaaminen oli erittäin hankalaa, sillä oli pimeä, satoi vettä, oli tungosta ja jouluvaloja vilkkui joka puolella. Lisäksi ympärillä oli niin kaunista, että mieluummin työnsin kameran laukkuun ja keskityin vain katselemaan jouluisia koristeita!

Copenhagen's Tivoli, the amusement park, is amazing on Christmas time!

Labels: , ,

2 Comments:

At December 10, 2014 at 2:46 PM , Anonymous -K- said...

Hieno valoshow, tuolla olisi kiva päästä käymään jouluna!

 
At December 11, 2014 at 8:21 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Se on kyllä hieno joulun aikaan, on saatu kiva tunnelma aikaan!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home