Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, December 8, 2014

Kylmästä lämpimään - takaisin Barcelonassa!

Heipä hei! Olemme palanneet kauniin jouluisesta Kööpenhaminasta. Ihmisiä oli siellä paljon, samoin jouluvaloja. Sää oli kuten odotinkin, kylmä ja kostea, mutta lauantai-iltapäivänä pääsi vanha taivas esille ja auringonlasku oli todella upea. Tivoli oli juuri niin uskomaton jouluasussaan kuin muistinkin sen olevan, ja Isosisko, joka vihdoinkin on saavuttanut riittävän pituuden, rakastui sen hurjimpaan vuoristorataan Demoniin. Shoppailimme Legoja ja kävimme Guinnessin ennätysmuseossa ja Planetariumissa. Kävimme brunssilla ja nukuimme sekä hotellilaivassa että kaverin luona. Söimme paljon karkkia.

Monenlaista ehti siis 48 tunnissa. Isosisko lupasi kirjoittaa oman matkakertomuksensa (kas näin harjoittelemme suomenkieltä) ja minä käyn pikkuhiljaa nuo 400+ kuvaa läpi ja valitsen sieltä kivoimmat. Mukana oli siis sekä järkkäri että kannykkä, vrt. edellinen postaus :).

Täällä vietetään tänään Neitsyt Marian synnittömän sikiämisen päivää eli on siis vapaapäivä. Vietämme päivän kotosalla, eli ehkä jo myöhemmin tänään palaan astialle!


We are back from Copenhagen which was full of Christmas lights and decorations. Lots of photos coming soon!

Labels: , ,

2 Comments:

At December 8, 2014 at 11:14 AM , Blogger Matkatar said...

Kiva kuulla että reissu meni hyvin! Ja kiitos tiedosta että tänään onkin vapaapäivä heh...ei lähdetäkään turhaan sitten Mercadonaan talsimaan!

 
At December 9, 2014 at 9:27 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kaupat taisivat olla kuitenkin auki eilen. Itse pysyin visusti kotona, mutta muu perhe kävi leffassa ja oli kuulemma ainakin Diagonal Mar täynnä shoppailijoita :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home