Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, December 8, 2014

Yötä laivahotellissa, aika kiva kokemus

Kun 10-vuotias saa valita reissun majoituspaikan, on luvassa jotain erilaista!


Donna Wood laivahotelli sijaitsee loistavalla paikalla Nyhavnissa, alueella, joka on täynnä ravintoloita, kahviloita ja muita kuppiloita ja joka on myös melko lähellä lentokentälle menevää metroa (asema Kongens Nytorv) sekä kaikkia Kööpenhaminan shoppailumahdollisuuksia. Tämä on todella erilainen ja persoonallinen majoitusmuoto, joka ei varmasti sovi kaikille. Me kuitenkin tykkäsimme kovasti, vaikka yksi yö kyllä riitti.

Laiva on rakennettu 1918 ja oli ennen vanhaan majakan yhteyslaiva. Hyttejä on kuusi ja niistä löytyy kerrossängyt ja pikkuruiset lavuaarit. Varsinaiset kylpyhuoneet ovat yhteisessä käytössä käytävällä. Hytit ovat pienet eikä niissä ole ikkunoita. Pelkäsin hieman, että hyteissä olisi kylmä nukkua näin joulukuussa, mutta turhaan. Ihan lämmintä oli. Kuluneet lakanat olivat puhtaat ja nukuimme ihan hyvin, vaikka ääniä kuuluikin pitkin yötä.

Laivahotellista tuli hieman mieleen vuoristomajat hajuineen ja äänineen. Todellakin kuulet kuinka naapurihytissä kuorsataan ja rupsutellaan, samoin askeleet kannella kuuluvat hyttiin. Laivan pienessä ravintolassa vietettiin yksityisjuhlaa ja puheensorina ja kilistely kuuluivat hyttiin selvästi.

Suurien matkatavaroiden kanssa tämä hotelli taitaa olla mahdoton, sillä jo portaat alas hytteihin ovat lähes pystysuorat ja kapeat ja hytit ovat pikkuruiset. En myöskään tulisi tänne hellun kanssa kuhertelemaan, sillä äänet tosiaan kantavat hytistä toiseen. Kaveriporukalle kiva vaihtoehto, ainakin hieman erilainen!
Koska hotellilla ei ollut tarjolla aamupalaa, kävimme oikein hyvällä brunssilla läheisessä Skipperkroen-ravintolassa. Myöhemmin huomasimme Lego-kaupassa saman ravintolan pienoismallin, Legoista tehtynä! Saimme vatsamme tästä aamupalasta niin täyteen, että pärjäsimme pelkällä suklaalla iltaan asti. Muutenkin meidän ravintolasuunnitelmamme menivät vähän pipariksi ja söimme reissun ajan lähinnä välipaloja kahviloissa. Ei se mitään, lomallahan me oltiin!


We stayed a night in a ship hotel called Donna Wood, in Nyhavn. Nice experience and we liked it, even though I'm sure not everybody find it comfortable! 

Labels: , ,

6 Comments:

At December 8, 2014 at 5:32 PM , Anonymous Anonymous said...

Wow, kuullostaa jännältä!

 
At December 8, 2014 at 6:35 PM , Blogger //aNNiKa said...

Onpa suloisen näköinen paikka!

 
At December 9, 2014 at 9:16 AM , Anonymous Anonymous said...

Moi! Minä sitten tykkään blogistasi, jatka samaan malliin :-). Minä en muuten lue matkablogeja mutta tähän olen jäänyt "koukkuun". Kiitos ja hyvää joulun odotusta :-). Toivoo Niina

 
At December 9, 2014 at 9:18 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Oli kyllä erilainen hotelliyö, jää varmasti pikkutytönkin mieleen :)

 
At December 9, 2014 at 9:19 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Ulkonäkö on suloinen, sisällä oli enemmän äijämeininkiä :). Kiva laiva silti, kannatti yksi yö majailla!

 
At December 9, 2014 at 9:22 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos paljon Niina kauniista sanoista! Ihanaa joulunaikaa sinullekin :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home