Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, November 29, 2014

Sateinen skandilauantai

Tänään on ollut ihan kamala, sateinen sää. Yöllä oli tullut vettä niin, että aamulla parveke lainehti vedestä ja kylpyhuoneessa haisi viemäri, eikä veden tulo lakannut kuin hetkittäin päivän mittaan. Hyvää tunnelmankohotusta ensi viikon Köpiksen reissuun, ei sielläkään kovin aurinkoiselta sää näytä ainakaan ennustuksen mukaan!

Mutta ei se mitään, kotiin ei silti jääty koko päiväksi mähisemään. Aamulla Samppa haki postista jouluisen paketin ja sen jälkeen kävimme Skandiklubin joulumyyjäisistä ostamassa karjalanpiirakoita ja Järvi Soikkelin lohta. Jokunen joululahjakin lähti mukaan...

Koska meillä oli nyt herkkulohta tarjolla, kutsuimme saksalaisen kaveriperheen lounaalle. Lihapullia, perunamuusia, savulohta ja pipareita: sopii hyvin joulumyyjäispäivään. Glögiäkin lipitettiin ja suklaata syötiin. Pikkuruiset pikkujoulut, voisi sanoa.

Illansuussa värkättiin Pikkusiskon kanssa elämämme ensimmäistä himmeliä ja tutkittiin Isosiskon kanssa Kööpenhaminan ravintolatarjontaa. Mitään makuelämyksiä ei taida olla luvassa, jos Isosisko saa valita ruokapaikat, huoh... Mäkkärin laitoin mustalle listalle, muuten valitkoon neiti ruoat. Hänen reissunsahan tämä on.

Viikko sitten lauantaina paistoi aurinko, ja muistuttakoon alla olevat kuvat Ciutadellasta siitä, että kyllä tuo sade taas pian lakkaa!

On this rainy Saturday I want to share these sunny pictures from last weekend, taken in Ciutadella park!

Labels: ,

2 Comments:

At November 29, 2014 at 8:23 PM , Anonymous -K- said...

Sisko on tulossa huomenna tänne 3 viikoksi. Toivon totisesti että sade lakkaa. Viimeksi sisko oli täällä joulukuussa 2009, silloin satoi koko joulukuun, oli hirveät myrskytuulet ja luntakin tuli!

 
At November 30, 2014 at 4:27 PM , Anonymous Anonymous said...

Kauniita puistokuvia!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home