Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, November 20, 2014

Throwback Thursday: Codorníu 2010

Kävin tällä viikolla leidiporukalla tutustumassa Codorníun cava-tilaan. Toivottavasti tänään löydän aikaa kuvien käsittelyyn, ne ovat nimittäin vielä kännykässä, mutta sitä odotellessa muistellaan lyhyesti edelliskertaa Codorníussa maaliskuussa 2010, onhan nyt kuitenkin torstai ja menneiden muistelun aika!

-----Lauantaina vierailimme maailman suurimmalla perinteistä menetelmää hyödyntävällä kuohuviinitilalla eli yli 60 miljoonaa cava-pulloa vuodessa tuottavalla Codorníun viinitalolla. Kaunis viinitila, jonka arkkitehtinä hääri Puig i Cadafalch (muita rakennuksia mm. Casa Amatller ja Casa de les Punxes täällä Barcelonassa) sijaitsee Sant Sadurni d'Anoiassa.

Pääsimme tutustumaan viinimuseoon sekä kierrokselle viinikellareihin. Tunneleita maan alla on oppaan mukaan yli 30 kilometriä, kovasti varoitteli meitä eksymästä (tosin hän antoi myös eksymisen varalle vinkin, että mistä pulloista kannattaa ottaa janojuomaa ja mistä ei :). Tuumailimmekin ottavamme seuraavalla kerralla hieman evästä matkaan ja eksyvämme käytäviin vaikka pariksi päiväksi) ja lopuksi saimme maistella kahta erilaista kuplajuomaa. Ja myymälästäkin tarttui jotain matkaan, kuten aina!


I visited Codorníu Cava's in Penedès but before I go through all the photos I want to share few memories from our last trip there on March 2010. It's a Throwback Thursday!

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home