Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, November 27, 2014

Joulufiilistelyjä

Minä olen jo ihan joulutunnelmissa!

Kävimme eilen Ikeasta (niin, täälläkin on Ikea, useampikin) hakemassa glögit ja ensimmäiset piparit ja samalla tarttui tietysti paljon muutakin tavaraa matkaan. Esimerkiksi joulukuusi! Meillä on aina ollut aito, tuoksuva kuusi, mutta ajateltiin nyt kokeilla, että tuntuuko joulu joululta tuollaisen monivuotisen muovikuusen kanssa. Itse joulunpyhät vietämme vuorilla, ja sinne on toiveissa saada ihan aito kuusipuu, mutta täällä kaupungin keskustassa riittäköön tästä lähtien muovinen. Jokohan se tänään kasattaisiin ja koristeltaisiin?

Olemme myös alkaneet kuunnella Jouluradiota, ja kynttilöitä kuluu. Äsken leivoin kardemummamuffinseja, ja joulukuun ajalle on odottamassa pitkä lista leivottavista ja kokattavista. Lahjatilanne on aika hyvässä mallissa, muutama pitäisi vielä keksiä. 

Alla muutama kännykällä otettu kuva Barcelonan jouluvaloista. Olen hieman satuttanut jalkaani, ja kunhan se paranee, käyn kunnolla tutkimassa kaupungin valoja. Ja kunhan jalka tulee kuntoon haluan ehdottomasti päästä luistelemaan Plaça Catalunyan luisteluradalle!
I haven't yet managed to go to the city centre after dark to take good photos of this year's Christmas lights but here are some, taken through the car window. 

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home