Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, October 16, 2014

Vaihteeksi kuulumisia

Mitäpä jos taas vaihteeksi ihan arkisia kuulumisia?

Aloitetaan kuitenkin juhlasta: minulla oli synttärit. Sain aamupalan sänkyyn, mutta muuten en juhlinut enkä edes kertonut synttäreistäni kenellekään. Minulla on joku ihmeellinen ikäkriisi tai vastaava päällä, eikä yhtään huvittanut juhlia vanhenemista. Kuka voisi kellot seisauttaa?! 


Ja sitten sää... Edelleen on sandaali- ja sortsikelit, vaikka ollaan jo lokakuun puolivälissä. Viikonloppuna on ohjelmassa patikointia vuorilla, ja onpa vaikea taas valita varusteet mukaan. Aurinkoa on luvassa, mutta yövymme niin ylhäällä, että aamulla on taatusti kylmä. Kerrospukeutuminen on pop. Jännä nähdä onko vuorilla jo syksyn värejä, täällä kaupungissa ei nimittäin ole vieläkään.

Muutenkin vaatetus on tässä ollut mielen päällä. Pitäisi hankkia syysvaatetta ja ehkäpä jo jotain lämmintä talveksikin, sillä suurin osa vaatteistani on tuommoista lähinnä toimistoon sopivaa. Haluan päälleni jotain lämmintä, pehmoista ja mukavaa, en jakkupukuja. Toisaalta taas shoppailu ja tavarapaljous ahdistaa. Olen etsinyt täältä ekologisia kauppoja, mutta kaikkien niiden tarjonta on rumaa ja tylsää. Tietääkö kukaan mitään nettikauppaa, joka myy vaatetta, joka ei niin hirveästi tuhoaisi maapalloa? Kirpputorit eivät oikein houkuttele ja kaapissa on jo vintagemekkoja.

Jakkupuvuista tuli mieleen, että ex-työkaverini kävi tässä meillä lounaalla. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa ja muistella yhteisiä työkuvioita! Työyhteisö on oikeastaan se, mitä eniten kaipaan töissäolosta. On aika yksinäistä touhuilla päivät kotosalla... Lähes päivittäin tosin kahvittelen jonkun kanssa kaupungilla, eli ei tässä ihan olla mökkihöperöitymässä, mutta kaiholla muistelen kivoja työkavereitani (siis niitä kivoja, työyhteisöön mahtui myös toki ärsyttäviä tyyppejä, heitä en kaipaa tippaakaan :)).

Meillä on juuri tällä hetkellä olohuoneessa Halloween-asutehdas. Tyttöjen kaveri tuli koulun jälkeen askartelemaan asuja kauhujuhliin. Koulussa järjestetään juhlat ja asujen on oltava itsetehdyt, ei kaupasta valmiina ostetut. Kiva idea, mutta aiheuttaa hieman paineita!

Mitä teille kuuluu? Onko Halloween yhtään pinnalla teillä päin?


Labels:

4 Comments:

At October 16, 2014 at 9:01 PM , Anonymous Anonymous said...

Kiva lukea kuulumisia. Täällä Halloween ei ole ylen suuri juttu vielä. Krääsää ja koristeita on kaupoissa. Naamiaissynttärijuhlat ovat kuitenkin meilläkin kuun vaihteessa tiedossa, 😃. Nuori herra on ritari tai palomies, neiti -yllätys, yllätys- prinsessa ja äiti on ampiainen (kuvaako lie luonnetta tuo rooli...).

-Riikka V-

 
At October 16, 2014 at 9:54 PM , Anonymous Riikka said...

People Tree (http://www.peopletree.co.uk/) on ihan hyvä ekologisempi vaatemerkki, jos haluaa ihan perusvaatteita :)

 
At October 17, 2014 at 10:09 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Täälläkin se on lähinnä tuota krääsää, jota on myynnissä, taitaa olla melko uusi juttu koko Halloweenin vietto Kataloniassa. Lapsethan tuosta ovat nyt kovasti innostuneet, varsinkin kun luokan parhaan asun omistaja saa palkinnoksi ämpärillisen karkkia tms :D

 
At October 17, 2014 at 10:10 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos, tätä en ollut aiemmin nähnytkään :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home