Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, October 6, 2014

Reissun viimeiset - Krakova

Jokohan se olisi aika laittaa viime kesän lomareissu pakettiin? 

Viimeinen stoppimme Itä-Euroopan kiertueellamme ennen paluuta Barcelonaan oli Krakovassa. Yövyimme siellä mukavassa hotellissa (Hotel Ostoya Palace) pari yötä, ja viimeisen illan vietimme Sampan ex-kollegan kotona hieman keskustan ulkopuolella. Lapset polskuttivat kolme tuntia uima-altaassa ja saimme jälleen oikeaa puolalaista kotiruokaa.

Krakova on kaunis kaupunki, eihän siitä pääse mihinkään. Kiertelimme kävellen ympäriinsä, ilman mitään erikoisempaa suunnittelua. Ainoa juttu, minkä minä halusin ehdottomasti nähdä, oli näyttely Stanley Kubrickin elämäntyöstä, muuten reissu jo vähän painoi, ja eniten kiinnosti puistoissa ja kahviloissa istuskelu.

Alla muutama kuva satunnaisessa järjestyksessä kesäisestä Krakovasta. Tuntuu, että reissusta on jo iäisyys, en enää edes oikein muista, että mitä siellä teimme! 


















The last photos of our road trip in Poland-Czech Republic-Slovakia-Hungary. These are from Krakow where we stayed two nights before flying back to Barcelona. Lovely town!

Labels: ,

1 Comments:

At October 9, 2014 at 4:47 PM , Blogger Anni said...

Oi, ihana Krakova! Kauniita kuvia, jälleen kerran!

Käytiin lukiossa "luokkaretkellä" Krakovassa. Linja-autolla. Olihan reissu! Tekisi mieli käydä uudestaan, koska nyt saattaisi katsella esimerkiksi Auschwitzia ja Birkenauta vähän eri tavalla kuin 17-kesäisenä, vaikka kyllä ne pysäyttivät silloinkin. Itse Krakovasta on jäänyt päällimmäisenä mieleen vanha kaupunki, jonka muurien toisella puolella asusteltiin, ja se, ettei baareissa kysytty henkkareita. ;)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home