Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, October 9, 2014

Valokuvahaaste: Lokakuu - October

Lokakuu on meille juhlakuu.

Kuukausi alkaa yleensä myöhästyneellä hääpäivän vietolla. Tänä vuonna juhlimme syyskuun lopun hääpäiväämme kylpylällä ja ravintolalla. Kukapa olisi uskonut vuosia sitten, että tässä sitä vaan ollaan edelleen onnellisesti naimisissa!

Pian hääpäivän jälkeen on aika pyöräyttää kakku perheenpäälle, joka tänä vuonna täytti tasavuosia. Aamulla heräsimme lasten kanssa normaalia aiemmin koristelemaan kakkua ja keittelemään kahvia. Kakku on todellakin kotitekoisen näköinen. Isosisko toimi suunnittelijana ja Pikkusisko lähinnä nuoleskeli sormiaan, ne kun niin ikävästi sotkeentuivat koko ajan kermavaahtoon.


Ensi viikolla minä täytän vuosia. Onneksi nelikymppisiin on vielä hetki matkaa... Samana päivänä on Isosiskon bestiksen synttärit ja päivää aiemmin juhlitaan Pikkusiskon hyvän kaverin syntymäpäiviä. Ja ties vaikka ystäviemme vauva syntyy samana päivänä, laskettu aika ainakin niin lupailee! 


Lokakuun lopussa juhlitaan sitten Halloween-vapailla syntynyttä Pikkusiskoa. Synttäreitä ei voi Halloweenin takia koskaan järjestää oikeana syntymäpäivänä, vaan kaverit kutsutaan viikkoa aiemmin. Voi mitä suunnitelmia Pikkusiskolla onkaan, äiti joutuu nyt olemaan ilkeä, tyhmä ja vaikka mitä, kun ei kaikkeen haihatukseen suostu. 


Osallistun näillä kuvilla ja ehkä hieman erilaisella näkökulmalla valokuvahaasteeseen, jonka aiheena on tällä viikolla Lokakuu


With these photos I take part in a photo challenge which theme this week is October.Our October is always full of celebrations and birthdays!

Labels: ,

9 Comments:

At October 9, 2014 at 3:46 PM , Blogger Pieni Lintu said...

Kiitos osallistumisesta! 😄

 
At October 9, 2014 at 8:31 PM , Blogger Ame Amebadonna said...

Ihana kuvasarja teidän juhlakuusta... paljon on juhlan aihetta, joten onnea :)

 
At October 12, 2014 at 7:22 PM , Blogger RaijaAnnikki said...

Ihana lokakuu teillä.Onnea kaikille.

 
At October 13, 2014 at 8:22 AM , Blogger Pulmu Pulmunen said...

Ihan tuo viimeinen kuva. Kotitekoiset kakut on parhaita(siis ne jotka näyttävät siltä), koska ne yleensä maistuvat aidommille.

 
At October 13, 2014 at 11:58 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Tämä on kyllä kiva haaste, mielelläni osallistun :)

 
At October 13, 2014 at 11:58 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos :)

 
At October 13, 2014 at 11:59 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos paljon :)

 
At October 13, 2014 at 12:00 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Tämä oli kyllä erittäin kotitekoinen, lapset koristelivat sen siihen malliin, etten olisi kehdannut vieraille tarjota. Välillä kävi sormet suussa jne. Mutta hyvin meidän perheeseen upposi, muruakaan ei tarvinut heittää pois :)

 
At October 13, 2014 at 5:51 PM , Blogger pappilanmummo said...

juhlakuu kakkukekkereiden kera

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home