Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, September 22, 2014

Television orja

Huomaa, että syksy on tulollaan, sillä olen taas alkanut katsoa ihan liikaa telkkaria.

En seuraa oikeastaan ollenkaan Espanjan telkkua, enkä edes tiedä kunnolla, miten meidän telkkari toimii. Se on se Tvkaista ja kaikenmaailman höpöohjelmat, jotka vievät minun aikani.

Tällekin syksylle on alkanut ja on alkamassa vaikka mitä koukuttavaa hömppää, joita tulee varmasti seurattua. Ruotsin miljonäärimammat. Vain elämää. We want more. Hansin matkassa. Putous. Brooklyn 99. Hyvät ja huonot uutiset. Lisäksi meille aikuisille on tullut tavaksi katsoa kaikki ruotsalaiset dekkarit lasten mentyä nukkumaan, tosin nyt niitä ei oikein tule, vaan ollaan katsottu norjalaista Varg Veumia. Ja sitten kaikki vanhat sarjat uusintoina, House, Moderni perhe ja mitä näitä on. Ja toisinaan tulee ihan kivoja leffojakin. Oh my.

Ja toki katsoin, kun Hotelli Posiota laitettiin kuntoon oikein urakalla!


I watch too much (Finnish) TV!

Labels:

4 Comments:

At September 22, 2014 at 7:17 PM , Blogger Ina said...

Meilla ei TV kaistaa ole. Isanta kylla kaivaa kaiken maailman sarjat katsottavaksi meille. Mutta noit suomalaisia ohjelmia kylla olis kiva seurata. Varsinkin tykataaan isomman neidin kanssa Vain Elamaa. Nahtiin siita uusintoja suomilomalla ja mehan jaatiin koukkuun.

 
At September 23, 2014 at 5:25 AM , Anonymous lena / london and beyond said...

Ma haluan TV kaistan! Ainoa ns. jarkeva ohjelma mika tulee katsomosta, on Iholla, johon olen koukussa. Mutta muut ei nay, arsyttaa :)

Toimiiko TV kaista ihan moitteettomasti? Siina taisi olla jotain haikkaa joskus?

 
At September 23, 2014 at 10:04 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Ihan hyvin tuo Tvkaista toimii, en voi kyllä valittaa. Jossain vaiheessa oli tosiaan epäselvää, että jatkuuko koko systeemi, kun oli jotain rahoitusongelmia vai mitä lie, mutta hyvin se on kyllä viime aikoina toiminut. Meillä on ollut Tvkaista jo vuosia ja uskon, että osittain sen takia meidän lapsilla on niin hyvä suomenkielen taito (ja minulla niin huono espanjankielen taito ;)).

 
At September 23, 2014 at 7:41 PM , Blogger Jenni said...

Olen miettinyt tuota TV-kaistan hommaamista, niin pysyisi kärryillä Suomen televisiosta, mutta toisaalta kun ei meillä ollut Suomessakaan televisiota, siihen ei koe niin suurta tarvetta. Täällä on kuitenkin Netflix ja HBO, joista tulee katsottua sarjoja. Mutta selvästi pitäisi jollain tavalla päästä seuraamaan tuota Vain elämää, kun siitä kaikki puhuvat...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home