Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, September 10, 2014

Hotelli Andorrassa: Hotel Magic Andorra ****

Pitihän meidän jossain nukkuakin Andorra la Vellassa, ja varasimme yön neljän tähden hotelli Magic Andorrasta, yhden päivän varoitusajalla.


Magic Andorra sijaitsee aivan keskellä kaupunkia, ja saimme onneksemme huoneen viidennestä kerroksesta, näköalalla kaupungin keskipisteeseen. Suurelta parvekkeelta oli kiva katsella ihmisten touhuja alhaalla kadulla, mutta kun hulina alkoi kyllästyttää, parvekkeen ovet sai tiukasti kiinni eikä meteli kuulunut sisälle.

Huoneemme oli suuri, mutta hyvin simppeli. Vaikka vuodesohva oli levitetty, mahduimme hyvin levittäytymään huoneeseen ja lapsille jäi mukavasti leikkitilaa. Huoneessa oli minibaari ja kylpyhuoneesta löytyi mukavan kokoinen amme. Shampoota ja hoitoainetta jäin kaipaamaan. Olin odottanut, että neljän tähden hotellissa niitä olisi tarjolla enkä ollut ottanut omia matkaan, mutta eipä ollut. Kaikkea muuta hammasharjasta kenkälankkiin kyllä löytyi.Olimme varanneet hotellin puolihoidolla eli hintaan kuului sekä aamupala että illallinen. Ihmettelimme, miten hinta (100 euroa puolihoidolla neljältä hengeltä, hinta-laatusuhde oli siis erinomainen!) voi olla niin alhainen, mutta kun näimme ravintolan, ymmärsimme. Hotelli toimii yhteistyössä Fresc Co-ravintolaketjun kanssa, joka on tuollainen edullinen all you can eat -ketju. Meille tämä sopi oikein hyvin, koska näin lapset saivat varmasti mieluista ruokaa, mutta kyllä olisi hieman harmittanut olla romanttisesti "hellulomalla" oman kullan kanssa ja illallinen olisi ollut Fresc Co:ssa... Aamupala oli myös buffet ja ihan mukavasti saimme vatsamme täyteen. Hotellilla olisi ollut pieni kylpyläntapainen, mutta aikataulumme ei antanut periksi sen testaamiseen. Suksivarastokin olisi ollut, hyvä tietää, jos talvella on tänne tulossa. Hotellin yhteydessä on myös parkkihalli, mutta olimme jo saaneet auton parkkiin ja hinta olisi ollut sama molemmissa (18 euroa vuorokausi), joten emme lähteneet sitten siirtämään autoamme.

Suurin miinus hotellissa oli aivan onneton wifi. Se ei kerta kaikkiaan toiminut huoneessa. Myös hotellin tähtien määrä ei ollut ihan ajantasalla. Vaikka hotellilla nimellisesti on neljä tähteä vaikutelma oli kaiken kaikkiaan kolmen tähden arvoinen. Mieleen jäi myös äärettömän hidas hissi. Kuljimme mieluummin portaita viidenteen kerrokseen kuin jäimme odottelemaan hissien tuloa.

Yhteenvetona voisin sanoa, että vaikka hotelli ei neljään tähteen mielestäni ylläkään, niin ihan hyvä vaihtoehto tämä on, varsinkin jos sattuu saamaan huoneen yhtä edullisesti kuin me saimme. Kaikki shoppailumahdollisuudet ovat aivan vieressä ja sepä se taitaa Andorra la Vellassa olla se pääaktiviteetti!

We stayed a night in the Hotel Magic Andorra, in Andorra la Vella. I am not sure if it's really four star quality as it says, but the value of the cost was great (we payed around 100 euro for four people including breakfast and dinner). And the location is just perfect!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home