Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, August 13, 2014

Barcelona elokuussa

Ennen kuin alan käydä noita satoja valokuvia läpi (vielä en halua, en jaksa...) muutamia havaintoja elokuisesta Barcelonasta.


Täällä on kuuma ja hiostava sää, mutta tänään puhaltaa viileähkö tuuli. Vielä pari viikkoa kun jaksaisi sinnitellä tämän kuumuuden kanssa. Tai no, kuumuuden kanssa niinkin tulee toimeen, mutta ilmankosteus saa hermot kireiksi. Rannat ovat tukossa turisteista eikä sinnekään huvita mennä viilentymään. Syyskuuta odotellessa!

Kaikki pienet lähikaupat ovat suljettuina elokuun ajan. Rautakauppa, lehtikioski - emme edes kirjastoon päässeet tänään. Talommekin on kovin hiljainen, kun kaikki naapurit ovat kuka missäkin lomalla. Ainakin ruokakaupassa asiointi on helppoa nyt, ei ole ruuhkaa.

Joka puolella tehdään elokuusta huolimatta katutöitä.

Festa Major de Gràcia on täällä taas! Ohjelma löytyy täältä ja alueen kartta täältä. Pitänee jossain välissä ehtiä katsomaan tämän vuoden koristeet, odotettavissa on jälleen jotain hienoa ja yllättävää! Miten onkin taas vuosi vierähtänyt...

Labels:

2 Comments:

At August 13, 2014 at 6:29 PM , Blogger Matkatar said...

Voi kiitos Gracian juhlien muistutuksesta! Tyttäreni on kohta lähdössä sinne kaverinsa kanssa joten voivat käydä ihailemassa noita katuja! Olen itse käynyt siellä kerran ja se oli huikea kokemus :)

 
At August 14, 2014 at 10:34 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Eipä kestä! Ajattelin jo tänään käydä ottamassa kuvia juhlista, väriloisto on taattu!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home