Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, July 20, 2014

Jälleen vietnamilaista (La Vietnamita)

Meillä oli rakkaita vieraita Suomesta, ja teimme vaikka mitä!

Kävimme mm. kokeilemassa La Vietnamita -ravintolan suklaamuseon kupeessa. Barcelonasta löytyy kaksi saman ketjun ravintolaa, Bornista ja Graciasta, ja nyt tosiaan kävimme Bornissa.


Ravintolalla on kiva konsepti: täytät tilauslapun ovenpielessä, maksat ja sen jälkeen odotat, että kokki huutaa nimelläsi annoksen olevan valmis. Tässä vaiheessa voi repiä huonoa huumoria keksityillä nimillä... Ruokailun lopuksi viet itse ruokailuvälineet tiskattavaksi.


Me kokeilimme mahdollisimman monta eri annosta, sekä pysyvältä listalta että päivän erikoisista. Ruokalista on hyvin suppea, mutta oletan ja toivon, että päivän erikoiset vaihtuvat usein. Minä olin himoinnut kesäkääryleitä jonkin aikaa, ja tilasimme niitä sekä rapu- että lihatäytteellä. Olivat ihan ok, mutta täytyy sanoa, että edellisessä vietnamilaisessa ravintolassa, jossa kävin, ne olivat vähän parempia ja etenkin kastike oli maukkaampi.

Erityisesti päivän erikoiscurry kanalla maistui kaikille, ja muutkin annokset olivat isoja ja ihan hyviä, eivät tosin mitään makunystyröitä räjäyttäviä.


Olen kyllä aivan hurahtanut vietnamilaisiin makuihin, itse asiassa Samppa on juuri nyt hakemassa take awayta tästä ravintolasta. Tuoreus ja raikkaus yhdistettynä tuoksuviin yrtteihin sopivat täydellisesti näihin kuumiin kesäpäiviin. Kaapistammekin löytyy nyt kalakastiketta, riisinuudeleita ja -paperia ja pähkinöitä, jos vaikka itse innostuisi ja ehtisi kokkailemaan!

Ravintola löytyy osoitteesta Carrer Comerc 17.

Labels: ,

2 Comments:

At July 22, 2014 at 11:23 AM , Anonymous -K- said...

Vietnamilaista voisi kokeilla joskus, heillä varmaan / toivottovasti on myös kasvisvaihtoehtoja.

Teilläpä on ollut jänniä suunnitelmia mahdollisen muuton suhteen!

 
At July 22, 2014 at 5:05 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Juu, enimmäkseen ruoka on kasvisruokaa, tuoreista kasviksista vieläpä! Hyvää...

Espanjan aurinko voitti Saksan tehokkuuden ainakin tällä kertaa! Vielä jokunen vuosi ollaan täällä varmasti, mietitään sitten uudelleen :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home