Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, July 25, 2014

Kirpputorilla (Encants)

Tällä viikolla kävin ensimmäistä kertaa uusitulla Encants Vells- eli Fira de Bellcaire -torilla. Ero entiseen on huima. Ennen kyseiset markkinat olivat kokonaan paljaan taivaan alla tavaroiden ollessa maassa, ja paikka oli kaikinpuolin parhaat päivänsä nähnyt. Viime syksynä valmistunut moderni ja kiiltäväkattoinen markkinapaikka on ihan eri tasoa: siisti, hyvin organisoitu ja mikä parasta, polttava aurinko ei paahda ostoksia tehdessä päähän. Ruokaakin on tarjolla entistä paremmin, tosin en tutustunut ollenkaan ruokapaikkoihin.


Torilta löytyy tavaraa laidasta laitaan: ylihalpaa vaatetta ja kenkää, kankaita metreittäin, rihkamakoruja, vanhoja tauluja, kylpyhuoneen hanoja ja suihkuja, antiikkituoleja, vanhoja kirjoja... Ihan kaikkea. Suurin osa on krääsää, mutta ehkä siellä seassa olisi jotain arvokastakin.

Markkinat ovat auki maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina, yhdeksästä iltakahdeksaan. Metropysäkki Glories on lähin, ratikallakin pääsee.Labels: ,

4 Comments:

At July 25, 2014 at 7:54 PM , Anonymous Anonymous said...

Thanks for reminding, I have to visit it soon!

 
At July 27, 2014 at 8:35 AM , Blogger Elina / Narulelu maailmalla said...

Aikas kivan näköinen kirpputori! Tykkään käydä matkoilla (ja Suomessakin) kirpputoreilla. Niiltä voi löytää vaikka mitä hauskaa.

 
At July 27, 2014 at 3:13 PM , Blogger Matkatar said...

Tuo on kyllä tosi kiva paikka, ehdin käydä siellä viime talvena jo monet kerrat! Pizzapalat olusen kanssa ovat superhyviä siellä! :P

 
At July 27, 2014 at 5:39 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos kommenteista, thanks for comments! Ensi kerralla otan asiakseni tsekata ruokatarjonnan ;)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home