Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, January 30, 2014

Synttäreistä toiseen

Viime lauantaina juhlittiin tuplasti: ensin vietettiin Emman herttaisia kaksivuotissynttäreitä ja sen jälkeen Pikkusisko meni kaverinsa Adrianan synttäreille kiipeilyhalliin.

Emman äiti järjestää ammatikseen juhlia ja kyllä sen huomasi. Ihania koristeita ja sopivasti ohjelmaa pikkuväelle.

Ja herkkuja, nomnom.


Adrianan juhlissa Climbat -kiipeilykeskuksessa oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jätimme Pikkusiskon ohjaajien vastuulle, veimme Isosiskon kaverin luokse leikkimään ja olimme sitten ihan että mitäs nyt. Menimme siis kahville. Harvinaista herkkua tällaiset kahdenkeskiset hetket, ei oikein osata enää keksiä tekemistä. Pitäisi kai opetella, tuntuu olevan tytsyjen sosiaalinen elämä vilkastumaan päin.
Kiipeilykeskuksesta en osaa varsinaisesti sanoa mitään, sillä olimme vain hetken siellä. Kivaa oli kuulemma ollut. Montjuicilla on kuuleman mukaan joku isompi ja parempi kiipeilyhalli, se on nyt to do -listalla. Koko perhe seinälle vaan kiikkumaan!

Labels: ,

2 Comments:

At January 30, 2014 at 9:07 PM , Anonymous Anonymous said...

Heippa! Olen matkustamassa Barcelonaan 13. helmikuuta eli parin viikon päästä ja olisin kysynyt sinulta pakkaamisvinkkejä! :D Eli millaisissa vaatteissa pärjää, onko kuinka lämmin, pärjääkö ilman takkia jne? Kaikki vinkit otetaan vastaan, kiitos jo etukäteen!

 
At February 1, 2014 at 3:19 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Hei! Helmikuussa sää voi olla melkein mitä vaan: voi olla 20 astetta lämmintä ja aurinkoista, mutta voi myös sataa lunta (esim. maaliskuussa 2010 satoi lunta: http://barcelonani.blogspot.com.es/2010/03/luminen-barcelona-tanaan.html). Eli kerrospukeutuminen on aika pop, ja sääennusteiden seuraaminen :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home