Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, January 17, 2014

Perjantai, divendres

Huh, selvittiinhän viikonloppuun! Tolkuttoman väsyttävä viikko takana, ehkä tämä on jotain loman jälkeistä plääh-olotilaa. Pää kumisee tyhjyyttään, ja jos en olisi tipattomalla ottaisin lasin tai kaksi viiniä ja menisin ajoissa nukkumaan. Nyt otan teetä.

Eilen kävin pilateksessa notkistumassa, monta päivää vaivannut päänsärky jäi sinne. Onneksi. Tällä viikolla olen myös tehnyt mainioita ale-löytöjä. Ja kahvitellut ystävien kanssa. Ja katsonut Suomen televisiosta pari kivaa leffaa (Into the White ja Päiväni Margueritten kanssa, suosittelen). Ei ihan hukkaan mennyt siis tämäkään viikko.

Huomenna lisää alennusmyyntejä, sitten saa riittää. On jo löytynyt kenkiä, laukkua, paitaa, hametta... Pärjää taas hetken. Ja kaikki on tullut tarpeeseen, vielä kun lämpimän talvitakin löytäisin. Minulla on jonkun sortin luonnevika, kun olen niin merkkikaman perään, eikä vielä ole tullut silmää miellyttävää laadukasta toppatakkia riittävän suurella aleprosentilla vastaan. Vielä ehtii, alennukset jatkuvat helmikuulle.

Nyt teen haudutteluun, rentouttavaa viikonloppua itse kullekin!


Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home