Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, January 12, 2014

Välipalaksi pintxoja

Alennukset ovat alkaneet täälläkin, ja lauantaina kävimme pikaisesti kaupungilla etsimässä muutamaa tiettyä juttua. Nälkähän siinä tuli, ja kuten monesti ennenkin, menimme nappaamaan välipalaa Txapelaan, joita on nykyään jo kolme Barcelonassa. Tykkäämme kovasti käydä täällä, varsinkaan jos ei ole ihan hirveä nälkä, mutta haluttaa jotain muuta kuin patatas bravas tai muffinsia.


Koska ruokalista on niin selkeä, ei ole tarpeen osata katalaania. Sen kun vaan näyttää sormella minkä näköisen pikkupintxon haluaa. Täältä saa siis Baskimaan pintxoja, ikään kuin pieniä tapaksia.


Lapset saivat tilata ihan mitä halusivat, ja kovin lihapitoiselta näyttää... Jälkiruoaksi molemmat halusivat Oreo-kakut, jotka olivat niin suuret, että jäivät osittain syömättä. Pintxot itse ovat pieniä suupaloja, mahtuvat patonkiviipaleen päälle.


Yksi minun annoksistani, nammm.... Annokset tulevat aina leivän päällä, mikä on näin keliaakikolle harmillista, mutta olen silti uskaltanut tilata listalta tiettyjä annoksia, jättäen toki leivän syömättä. Kovin herkälle tämä paikka ei siis sovi, kontaminaatiota kun ei voi oikein välttää.

Ja alennusmyynnit: Isosiskon mielestä minä olen "aivan hullaantunut alennusmyynteihin". Totta, löytöjä on tullut tehtyä, mutta vieläkään ei ole ostoslista lopussa. Olen kerännyt syksyn mittaan listaa, että mitä pitää hankkia nyt, kun halvemmalla saa. Heräteostoksia tuskin tulee tehtyä, kun on selvät sävelet mitä oikeasti pitää hankkia. Ensi viikolla metsästys jatkuu...


Labels: ,

3 Comments:

At January 14, 2014 at 1:10 PM , Anonymous Anonymous said...

Kiva kun olet takaisin, odottelinkin jo :-)

 
At January 14, 2014 at 10:07 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos kommentista, se olikin ensimmäinen tässä blogissa! Toivottavasti ei jää viimeiseksi :)

 
At March 6, 2014 at 9:15 PM , Anonymous Anonymous said...

Kiva blogi! Onko sinulla enemmän vinkkejä ravintoloista joissa saa gluteenittomia herkkuja? Mitkä ovat omat suosikkisi? Parin päivän kuluttua siellä, jee.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home