Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, November 14, 2014

Hampurilaisilla Barcelonassa

Jos kaksi kolmesta nälkäisestä kulkijasta on keliaakikkoja, on ravintolan löytäminen aikamoinen operaatio. Joskus se kuitenkin onnistuu.

Kävimme tällä viikolla tutustumassa Sagrada Famíliaan. Siellä kului aikaa, ja sieltä tullessamme olimme kovasti nälkäisiä. McDonald's ei todellakaan houkutellut, mutta onneksi ihan Sagrada Famílian lähellä on gourmet-hampurilaispaikka, josta saa lähes kaikki vaihtoehdot myös gluteenittomina.


Anauco Hamburguesería sijaitsee osoitteessa C/ Valencia 428, eli vain yhden korttelin päässä tästä Gaudín kuuluisasta kirkosta. Tarjoilija tiesi kertoa, että ravintola on ollut olemassa jo parisen vuotta, mutta aivan jokunen kuukausi sitten he vaihtoivat menun keliakiaystävällisempään suuntaan.

Tilasimme yhden tavallisen hampurilaisen (nimeltään 007) ja kaksi gluteenitonta (Guayanesa ja Campestre) ja saimme vatsamme enemmän kuin täyteen. Purilaisten kylkiäisinä tuli nimittäin myös rapeita ranskalaisia. Gluteenittomat hampurilaiset ovat usein suuri pettymys, sillä sämpylä on yleensä kuiva ja hajoaa käsiin, mutta nämä kyllä pysyivät kasassa ja maistuivat ihan oikealle leivälle. Täytettä oli runsaasti ja pihvin kypsyyden sai valita.

Hintakaan ei päätä huimannut, hampurilaiset maksavat alle kympin. Menen toistekin, ei näitä gluttaburgereita liian monesta paikasta saa! Oli hyvä!
After a visit to Sagrada Família we needed lunch, and luckily there is a great hamburger place close by which offers also gluten free burgers. Anauco Hamburquesería is worth to try, you'll find it on C/Valencia 428, only one block from Sagrada Família.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home