Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, November 3, 2014

Lentoliput Kööpenhaminaan - check

Kun kävin pari vuotta sitten joulukuussa Kööpenhaminassa työmatkalla ja ehdin silloin pikaisesti käydä katsomassa Tivolin jouluvalot, vannoin, että tuon joskus lapsenikin sinne. Ne joulumarkkinat olivat satumaiset! Kiertelimme kööpenhaminalaisen kaverini kanssa pieniä kojuja, ihailimme valoshowta ja pääsin maistamaan miltä maistuu tanskalaisten perinteinen jouluateria.

Isosiskolle on luvattu jo vuosia sitten, että kun hän täyttää kymmenen vuotta, me lähdemme äiti-tytärreissulle, niin sanotulle kymppireissulle, johonkin päin Eurooppaa. Vaikka synttärit olivat jo kesällä, ei vielä ole ollenkaan liian myöhäistä tehdä tällainen kahdenkeskinen tyttöjen reissu! Periaatteessa kohteen valinta oli täysin Isosiskon valitsema, mutta täytyy sanoa, että hieman saatoin vaikuttaa päätökseen...

Tivolin joulumarkkinat alkavat 15. marraskuuta ja me lennämme Köpikseen joulukuun alussa. Isosiskon tehtävänä on tehdä kaikki suunnitelmat: etsiä hotelli yhdeksi yöksi (jestas ne ovat kalliita Kööpenhaminassa!), ravintola yhdelle päivälle sekä etsiä netistä mielenkiintoisia kohteita ja kauppoja. Viikonlopussa ei ihmeitä ehdi tekemään, ja pääasia onkin, että ehdimme kunnolla päästä joulutunnelmaan Tivolissa. Toivottavasti emme jäädy pystyyn, en nimittäin ole ikinä palellut niin paljon kuin jollain marras-joulukuisella reissulla Köpikseen, hrrrr....

 Kuva Tivolin sivuilta

We bought the tickets to Copenhagen and will go to see the Christmas Market of Tivoli on December, just me and the Big Sister! Will be fun!

Labels: ,

4 Comments:

At November 3, 2014 at 6:52 PM , Anonymous Anonymous said...

Kateellinen täällä haluaisi myös nähdä Tivolin jouluvalot! Se on hieno kesälläkin :)

 
At November 4, 2014 at 7:23 PM , Blogger Ina said...

Oih kuinka kuulostaa ihanalta! Minakin haluaisin. Mutta koko tan konkkaronkan rahtaaminen kopikseen tulee sen verran hinnakkaaksi taalta rapakon toiselta puolelta etta se kylla nyt jaa toiseen ajankohtaan. Odotan kovasti kuvia!

 
At November 4, 2014 at 7:25 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Minä taas en ole nähnyt Tivolia kesäaikaan, Köpiksen kyllä :)

 
At November 4, 2014 at 7:27 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Ja me taas mielellämme tulisimme rapakon sille puolelle reissaamaan, mutta tosiaan kalliiksi tulee ostaa liput koko perheelle. Itse asiassa ensi kesäksi oli suunnitteilla roadtrip Amerikassa, mutta taitaa keittiöremontti voittaa :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home