Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, November 2, 2014

Me metsään haluttiin mennä nyt (Montseny)

Tällä kertaa ei lähdetty vuorille, vaan reilun tunnin ajomatkan Montsenyn luonnonpuistoon. Tarkoitus oli etsiä suppilovahveroita, otettiin ihan kassit ja veitsetkin mukaan, mutta yhtään suppista ei löydetty. Kastanjoita ja pähkinöitä kuitenkin senkin edestä, ne odottavat nyt keittiössä paahtamista.

Vieläkään ei ruska ollut vallannut metsiä. Lehtiä oli pudonnut, siellä täällä näkyi värin pilkahduksia, mutta en puhuisi kyllä syksyisistä maisemista.


Meillä oli piknik-eväät mukana, mutta maa oli kostea kasteesta, eli söimme eväämme jo autolla. Kuljimme märästä maasta johtuen lähinnä polkuja pitkin, tosin aina kun maasto alkoi näyttää siltä, että sieltä voisi löytyä sieniä, lähdimme rämpimään. Lapset tietenkin kulkivat enemmän mättäältä mättäälle kuin tietä pitkin.


Kuvattavaa löytyi tietysti paljon.Eläimiä ei nähty, mutta muutamia villisian jälkiä kuitenkin. Kyltti kehottaa huomioimaan eläimet, kyllä täällä niitä siis on.
Tämmöinen hieno, puolitoista metrinen keppi löytyi jostain pusikosta, ja nyt sille pitäisi keksiä jokin käyttötarkoitus täällä kotona. Joku jouluinen koriste voisi olla hauska tehdä, jos vain iskisi idealla...


Oli kyllä kiva päästä taas raittiiseen ilmaan!We had a little walk in the Natural Park of Montseny. We wanted to find some mushrooms, but didn't have any luck, but at least we managed to find lots and lots of chestnuts!

Labels: , ,

7 Comments:

At November 2, 2014 at 7:33 PM , Blogger Veera A said...

Kauniita kuvia. Tuo keppi on huima! Ah, nyt rupesi tekemään mieli päästä oikeaan metsään...

 
At November 2, 2014 at 7:45 PM , Anonymous Anonymous said...

Upeat maisemat, vaikka ei vuorilla olekaan! Tosi raikkaan näköistä

 
At November 2, 2014 at 8:02 PM , Blogger Jael said...

Hienot ulkoilualueet teillä:)

 
At November 3, 2014 at 11:14 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Vielä kun keksisin mitä tuolle kepille teen :). Ehkä laitan sen seinälle ja ripustelen siihen jotain jouluisia koristeita, hmmmmm...

 
At November 3, 2014 at 11:15 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Eikö vaan :)

 
At November 3, 2014 at 11:15 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Juu, ei täältä kaupungilta hirveän kauas tarvitse ajella, kun on jo ihan metsässä. Tätäkin lähempää löytyy luontoa, onneksi!

 
At November 6, 2014 at 11:11 AM , Blogger Sari | Pakkasesta Paratiisiin said...

Hei vautsi tota keppiä, upea! Itse varmaan köyttäisin siihen jotkut pienet jouluvalot tällain talvisaikaan :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home