Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, November 2, 2014

Sattumalta keskellä juhlia

Ajellessamme lauantai-iltana kotiin Montsenyn luonnonpuistosta, huomasimme kylässä matkan varrella säpinää.


Sant Esteve de Palautorderassa sattui olemaan sekä syysjuhlat (Festa de Tardor) että keskiaikajuhlat (VIII Fira Medieval). Kylän keskusta oli täynnä pieniä kojuja, joissa myytiin käsitöitä, ruokaa ja markkinakrääsää. Ihan niin kuin jossain kauempana olisi ollut tivolikin. Koska juhlat tulivat meidän kohdalle hieman yllättäen, emme viitsineet retkeilykamppeillamme mennä tivolin puolelle, mutta kävelimme kuitenkin pääkadun päästä päähän ja pysähdyimme letuille (niitä sai gluteenittominakin!) ja katselimme puujaloilla temppuilevia miehiä, rummuttelijoita ja keskiaikaisesti pukeutuneita myyjiä.

Huomaa englanninkielinen käännös...Keskiaikajuhlilla olemme käyneet useasti aiemminkin, ne ovat aika suosittuja täällä. Luonnollisesti, sillä onhan Katalonialla melkoisen mielenkiintoinen ja vaiherikas historia. Kivoja tapahtumia nämä ovat: ihmiset ovat yleensä pukeutuneet teeman mukaisesti ja musiikki soi. Suosittelen kokeilemaan, jos vaan tulee tilaisuus!


By coincidence we happened to be last Saturday in Sant Esteve de Palautordera when there were both the Fira de Tardor and the Fira Medieval!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home