Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, October 23, 2014

Synttärivalmisteluja ja maisemia

Täällä suunnitellaan viikonlopun lastenjuhlia.

Pikkusisko on syntynyt Halloweenin tienoilla ja synttärijuhlat on aina järjestettävä viikkoa ennen tai viikko jälkeen oikean syntymäpäivän. Tällä kertaa siis viikkoa ennen, onpahan sitten alta pois.

Meillä ei oikein mene sankarin kanssa yksiin suunnitelmat. Minä olisin halunnut järjestää juhlat  tyylitellyllä sirkusteemalla, itse tehdyin herkuin, pienin hodarein ja pellenenin (kerrankin kun olisi aikaa hössöttää...). Pikkusisko taas ei sellaista halua. Hän haluaa tarjoilut, eli sipsit (Lays) ja karkit (Smarties ja Haribo, kuulemma on tarkkaa, että ne on juuri näitä), suoraan kaupasta. Porkkana- ja kurkkutikuille sekä itse tehdylle kakulle sain luvan, muut pitää olla kaupasta. Ainoa ohjelma, jonka hän haluaa, on Wii:n pelaaminen, lahjaksi on jo tullut Just Dance 2014 ja uudet kapulat. Sankari päättäköön, pääsenpähän helpolla.

Kaverimääräkin vähän paisui. Kymmenkunta kahdeksanvuotiasta valtaa pienehkön asuntomme, pari tyttöä jää vielä yökylään. Naapuriparat. Onhan se silti kiva, kun käy kavereita kylässä. Täällä ei ole tapana sellainen samanlainen kaveriralli kuin Suomessa oli ainakin minun lapsuudessani. On hyvin harvinaista, että kavereita tulisi vielä koulun jälkeen kylään, onhan koulupäivät niin järjettömän pitkiä. Kavereita nähdään - jos nähdään- viikonloppuisin, mikäli vanhemmat jaksavat treffit järjestää. Yksinhän muksut eivät kulje yhtään mihinkään.

Mutta synttärijuhlinnasta lisää myöhemmin! Tässä alla vielä muutama syksyinen kuva matkan varrelta viime viikonlopulta. Kyllä sitä ruskaa tietyllä korkeudella on!

We are preparing a birthday party for the weekend, and mother and daughter don't always have the same idea what is the best way to celebrate. Anyhow, the birthday girl decides and mom does what she tells to do. 

These photos are from last weekend, you can see a little bit of autumn colors in certain altitude! Pretty!

Labels: , , , , ,

6 Comments:

At October 23, 2014 at 6:36 PM , Blogger Elina / Vaihda vapaalle said...

Onpa kauniit maisemat! :) Hauska nähdä ruskaa muualtakin kuin Suomesta.

 
At October 23, 2014 at 7:53 PM , Blogger Auringon alla said...

On kyllä todella kaunista! Enpä olisi kuvitellut tuollaisia maisemia löytyvän Espanjasta... :)

 
At October 23, 2014 at 9:32 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Toiveissa olisi, että pääsisi vielä käymään ihan "ruskaretkellä" jossain metsässä. On vaan tuo aikataulu niin tiukka, ettei taida ehtiä :)

 
At October 23, 2014 at 9:33 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Ei huoju palmut tuolla eikä sangria virtaa ;).

 
At October 23, 2014 at 9:35 PM , Blogger Sanna said...

Oi mitkä ihanat maisemat ja syksyn värit ilmassa! Näyttää erittäin houkuttelevalta ulkoilukeliltä, kun on niin selkeää ja kirkasta :)

 
At October 24, 2014 at 8:21 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kyllä nyt on kelit parhaimmillaan, aurinko paistaa, muttei läkähdy. Vielä kun saisi flunssan selätettyä... :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home