Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, October 21, 2014

Ikkunaremontti espanjalaisittain

Syysflunssa iski. Vuoden viimeiset hellepäivät menevät nyt lähinnä kotona pötkötellessä, mutta yksin ei ole tarvinnut olla, sillä minulla oli täällä pari päivää kolme raavasta miestä kaverina. Nimittäin...


Meillä on nyt uudet ikkunat, jipii! Ne saa kunnolla lukkoon, ne äänieristää, persianat toimii ja extratuplabonuksena meillä on nyt kauan kaivatut hyttysverkot. Oi onnea ja hyvin nukuttuja öitä!

Sovimme ikkunaremontista reilu kuukausi sitten. Silloin otettiin ikkunoiden mitat ja kerroimme tarkat toiveemme. Viime viikolla materiaalit olivat saapuneet ja eilisaamuna kolme heppua tuli purkamaan vanhat ikkunat karmeineen ja laittamaan uudet paikoilleen.

Varmistimme moneen kertaan monelta taholta, että saammeko todella vaihtaa ikkunamme itse, ihan millaisiin haluamme, vaikka asumme kerrostalossa. Ningún problema, niin kauan kuin ikkunat ovat sisäpihan puolella eivätkä kadun puolella. 

Pari vajaata päivää meni kahden ikkunan ja yhden parvekkeen liukuoven asentamisessa. Nyt odottelen vielä vuorokauden silikonien kuivumista ja sitten saan hinkata uudet ikkunat kiiltäviksi. 

Ihanaa!!

We changed our windows and I am so happy! We even have the mosquito screens and I hope that now we can finally sleep better!

Labels:

4 Comments:

At October 22, 2014 at 7:27 AM , Anonymous Anonymous said...

Eikö ollut yhtään manjana-meininkiä? ;)

 
At October 22, 2014 at 3:36 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Ei ollenkaan, jäbät tulivat aina sovittuun aikaan, elleivät jopa etuajassa. Itse asiassa meillä ei ole koskaan vielä ollut aikatauluongelmia remonttimiesten kanssa, ollut kai hyvää tuuria mukana ja ollaan löydetty ammattimiehet :)

 
At October 24, 2014 at 1:05 PM , Blogger Piia / Niittypioni said...

Ihanan kuvan olet "Reiskasta" napannut. =) Kyllähän Espanjassakin asiat toimii ja luistaa. Asuin Cullerassa, Valencian lähellä 2007-2008 ja opiskelin Valencian yliopistossa. Täytyy sanoa etten voi moittia Manjana meininkiä. Monin puolin se toimii väjintään yhtä hyvin kuin Suomessa toimi asiat. Paljon on kiittelemisen aihetta sen maan asioissa. Vanhemmat on samaa mieltä asuttuaan Espanjan eri puolilla 13 vuoden ajan. <3

 
At October 28, 2014 at 9:32 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Meillä ei ole ollut juurikaan ongelmia asioiden hoitamisessa, ei Ranskassa eikä täällä. Se taitaa paljon riippua tuurista, sekä myös itsestä, että miten asiat hoituu. Nyt ikkunaremontinkin teetimme ammattimiehillä, naapureiden suosituksien perusteella, ja vaikka tämä ei taatusti halvin vaihtoehto ollut niin ainakin asia hoitui kerralla. Samoin kylppäriremontin teetimme ammattifirmalla, ei olisi tullut mieleenikään ottaa halvinta vaihtoehtoa tai sellaista jolle maksetaan pimeästi, sekin kun on yleistä täällä.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home