Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, June 19, 2014

Kuppiloissa

Kun kissa on pois niin hiiret hyppivät pöydillä, ja kun lapset on pois niin vanhemmat hyppivät baareissa.

Lapset ovat tosiaan nyt pari yötä koulun kanssa leirillä. Koska vapaaillat ovat erittäin harvinaisia, lähdimme tietysti eilen lasillisille ja syömään kavereiden kanssa.


Cervecería Moritz on vanha Moritz-olutmerkin tehdas kaupungin keskustassa, Ronda Sant Antonilla. Tehtaasta on remontoitu uniikki ravintola, jossa on mukava istua iltaa. Ruokaa en voi suunnattomasti kehua, se ei ole mitenkään erikoista ja hinnoittelukin on yläkanttiin, mutta tunnelman takia menemme varmasti uudelleenkin. Menussa oli hyvin merkitty gluteenittomat vaihtoehdot ja sainpa jopa hyvää leipääkin. Olutkin kelpasi kanssaruokailijoille. Ravintolan yhteydessä on tyylikäs kauppa, josta voi ostaa vaikka tuliaisia mukaansa.



Moritzissa venähti pitkään ja koska oli arki-ilta menimme käväisemään vain pikaisesti, ennen sulkemisaikaa, läheisessä Els Sortidors del Parlament -baarissa, Calle Parlamentilla. Alueella on paljon trendikkäitä kuppiloita, mutta näin keskiviikkoiltana siellä oli rauhallista. Nimenomaan Calle Parlament on kovasti hip ja in ja se on täynnä tyylikkäitä baareja ja kahviloita. Me otimme vain lasilliset vermuttia, koska siitä oli tullut illan mittaan puhetta ja kuulemma Els Sortidorsin vermutti oli hyvää. Olihan se!


Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home