Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, May 4, 2014

Sunnuntaina puistossa (Ciutadella)


Selailin vanhoja postauksiani ja tajusin, että en ole aikoihin kirjoittanut mitään itse Barcelonasta! Ympäristölleen sokeutuu, eivätkä nämä kotikulmat näytä enää omaan silmään sellaisilta, että tulisi monestikaan mieleen kaivaa kamera esille. Tänään kuitenkin kävimme sunnuntaiulkoilemassa Ciutadellan puistossa ja otin ihan laajakulmalinssin mukaan. Tässäpä muutamia räpsyjä, kovasti on jo kesäistä!



Tänään on Espanjassa äitienpäivä, me vietämme sitä kuitenkin suomalaisella aikataululla ensi viikonloppuna. Paljon oli perheitä ulkoilemassa, kuten aina.


Minä tykkään kovasti Ciutadellasta. Tuskin kukaan Barcelonan kävijä jättää sitä väliin ja siellä on aina paljon väkeä, mutta kyllä siellä saa rauhassakin kävellä, omissa ajatuksissaan. Suosikkihetkeni on kesäinen varhainen viikonloppuaamu, aamulenkki on mukava heittää heräilevässä puistossa.



Meillä oli lasten kaveri yökylässä ja hän tuli mukaan puistoon. Citylapsille puissa kiipeily on parasta huvia. Ja cityvanhemmille se, että voi istua itse rauhassa puistonpenkillä ja paistatella päivää!





Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home