Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, April 23, 2014

Minun arkeni 3/5, keskiviikko


Perusaamu: seitsemältä ylös ja kahdeksalta ulos. Ulkona paistoi aurinko eikä metrossa ollut ihan kamala tungos. Hyvä startti päivälle. 


Tänään vietetään Sant Jordia, kirjan ja ruusun päivää. Kaupunki oli täynnä kirjoja, ruusuja ja iltapäivällä myös ihmisiä.Yritin ostaa töiden jälkeen armaalleni kirjan, kuten tapana on, mutta ihmisiä oli standien edessä niin paljon, että jätin väliin. En oletakaan saavani ruusua, joten sikäli ei haittaa, vaikka kirja jäi ostamatta, haha.Töissä oli tavallinen päivä. Kävin juttelemassa henkilöstöpomon kanssa työtehtävistäni, sillä projektini on loppusuoralla ja kesä näyttää kovin hiljaiselta. Ehkä olen kesällä hieman pidempään vapaalla, täytyy tehdä pieniä laskelmia ja funtsia. Minulla on näin hieno tee/vesimuki töissä, Osuuspankin lahjoittama Hippo-muki!

Töiden jälkeen, ennen lasten hakua, kävin pikaisesti vaatekaupoilla. Jotain pientä löytyi lämpenevien päivien varalle ja muutama juttu jäi vielä harkintaan.


Lapsilla oli käynyt koulussa lastenlehden toimittajia esittelemässä ammattia ja nyt meillä sitten kärtetään tilaamaan nuo lehdet. Vanhempien vakiovastaus: katsotaan, mietitään... Koululaiset olivat käyneet myös katsomassa kukka- ja kirjastandeja ja saaneet valtavasti krääsää, ilmapalloja, tikkareita, pinssejä, kirjanmerkkejä, you name it. Suurin osa näytti liittyvän Katalonian itsenäisyyteen ja tuleviin vaaleihin.


Ruoaksi pyöräytin pitsaa. Tein kaksi, jotta riittäisi herrallekin, joka meni suoraan töistä pyöräilemään maastoon, mutta lapset olivat niin nälkäisiä ja pitsanhimoisia, että iskä jäi nyt ilman. Puurokin on hyvää.


Meidän viherkasvimme kukkii! En tiedä tämän kukan nimeä, vaikka meillä on aina ollut tämmöinen. Ihana kukkanen, hellin sitä kuin pientä vauvaa!

Labels:

2 Comments:

At April 23, 2014 at 9:21 PM , Anonymous Anonymous said...

Viirivehka se on, 😊.

-Riikka V-

 
At April 24, 2014 at 8:26 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Viirivehka, kuulostaa tutulta! Kiitos Riikka :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home