Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, April 30, 2014

Saksalaista grillailua, jawohl!

Hauskaa vappua!! Täällä vietetään kevätjuhlaa rauhallisesti, muutama ilmapallo on puhallettu ja vanhaa ylioppilaslakkia soviteltu. Huomenna ehkä on luvassa vappumaista piknikkiä, mutta mitään perinteisiä vappuherkkujakaan meillä ei ole.


Viime viikonloppuna pääsin kuitenkin grillailemaan ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Meillä oli saksalainen teema (vastahan meillä oli unkarilainen lounas ja ennen sitä italialainen. Seuraava on sitten kreikkalainen toukokuun lopulla, juhuu). Menussa oli siis paljon makkaraa ja perunasalaattia, mutta ei sentään pelkästään.Minä tein ja vein kurkkusalaattia, joka oli niin hyvää, että teen sitä huomiselle piknikillekin. Oli helppo tehdä: kurkkua, sipulia, etikkaa, suolaa, sokeria ja tilliä, that's it. Hyvin upposi nälkäisiin ihmisiin.


Erittäin mielenkiintoista tämä kuvien julkaisu ja rajaaminen, kun en halua näyttää kasvoja kysymättä lupaa. Mutta kuten näette, oli lämmin ilta ja muut olivat tälläytyneet ja lähtivät vielä rimpsalle illemmalla. Minulla oli ohjelmaa sunnuntaiaamuksi, joten otin Bromptonini ja pyöräilin ajoissa kotiin perheen luo nukkumaan. 


Apfelstrudel...


...ja juustokakku. Jälkimmäinen oli gluteeniton ja minä annoin ääneni sille. Meillä on siis aina kilpailu, että kuka tuo parhaan annoksen. Tällä kertaa jaettu ykkössija meni ylläripylläri saksalaisille, mutta minä olin kurkkusalaatillani kolmas. Pronssia!


Ruokaa oli siis paljon, liikaa kuten aina. Mutta oli meitä syöjiäkin, reilut parikymmentä ihmistä hengasi kaverin kattoterassilla. Mukava ilta mukavien ihmisten kanssa, danke schön!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home