Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, April 22, 2014

Minun arkeni 2/5, tiistai

Nyt sitä ihan oikeaa arkea...


Kello herätti seitsemältä ja ihan ensimmäiseksi rikoin pienen Aalto-maljakon. Mukava aloittaa arkiviikko hyväntuulisena, hmph... Aamuisin pelataan minuuttipeliä: suihkuun, aamupalalle, vaatteet, meikit, hiukset (omat ja lasten), laukut kuntoon ja menoksi. Kahdeksan jälkeen pitää olla jo liikkeella.


Aamulla satoi vettä ja varustauduimme sateenvarjoilla, minulla oli kumpparitkin ja sadetta ja tuulta pitävä takki. Kuitenkin kun pääsimme metrosta oli sade loppunut ja jäljellä vain märkä maa ja raikas ilma. Aika vähän oli väkeä kaduilla tähän aikaan aamusta.


Työpäivästä ei ole oikeastaan mitään sanomista, tein siis töitä. Kahvitauolla hain 8 litraa vettä lähikaupasta, hanavettä ei voi toimistolla oikein juoda ja minulla on oltava vesimuki koko ajan käden ulottuvilla. Töiden loputtua halusin vähän liikuntaa ja kävelin kotiin. Matkaan menee reipasta vauhtia marssien noin 40 minuuttia ja nyt tuli kuumakin, kun oli tosiaan sitä sadepäivän varustetta mukana ja aurinko paistoi.


Aivastelin ja niiskutin koko matkan, ilma oli täynnä siitepölyä. Tuo valkoinen höttö on siis jotain juttua puista ja se kutittaa nenää.


Kotona vaihdoin pikaisesti vaatteet ja lähdin sitten ruokaostoksille. Tällä satsilla pitäisi pärjätä ainakin lauantaihin, muina arkipäivinä en kauppaan ehtisikään. Tiistaisin on iskän vuoro hakea lapset koulusta.

Ruoaksi väsäsin lohta ja riisiä. Lohen ollessa uunissa katsoin Sairaan kaunis elämä -sarjaa Yle Teemalta. Jaksoakaan en jätä väliin, tykkään kovasti. Hassuteltiin Pikkusiskon kanssa iPadin Photo Boothilla ja syötiin mansikoita. Kunhan lapset menevät nukkumaan me aikuiset katsomme vielä eilen aloitetun Kaurismäen Le Havren loppuun. Jos siis jaksan, alan yleensä pilkkiä kymmenen maissa. Ai niin, saatiinhan me myös yksi villamatto pesulasta ja päätettiin millainen taittopyörä tilataan. Ihan mukavan täysi päivä!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home