Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, April 25, 2014

Minun arkeni 5/5, perjantai

Viimeistä viedään! Tällä viikolla on ollut aamuisin vastoinkäymisiä: tänään kesken hiustenkuivauksen kuului poks ja fööni alkoi kärytä. Jouduin siis lähtemään töihin hiukset märkinä ja viikonlopun ohjelmassa on hiustenkuivaajan hankinta, pöh.


Koululla oli tänään juhlapäivä eivätkä lapset tarvineet reppuja. Tuntui kuulemma ihan oudolta mennä kouluun ilman reppua, takkia ja mitään.


Käymme joka päivä työporukan kanssa kahvilla, niin tänäänkin. Se onkin ainoa taukoni työpäivän aikana.


Töiden jälkeen minulla oli ihan kamala nälkä ja lankesin mäkkäriin. Yleensä menen kotiin syömään, mutta tänään oli koululla ne 75-vuotisjuhlat ja tiesin, että siellä menee myöhempään. Gluteeniton Big Mac on aika höttöä, mutta nälkä ainakin lähti. Ei tarvitse taas vähään aikaan käydä. Menin sitten koululle ja tunnin ajan minä olin oppilas ja Pikkusisko opettajani. Luonnontietoa opeteltiin. Juhlan ohjelmassa oli myös puheita ja muisteloita.


Ja napostelua ja seurustelua!


Sellainen oli tämä arkinen viikko, se loppuikin mukavasti cavan kilistelyyn. Kippis myös sadannelle postaukselle! Ajatuksena oli että sadannen postauksen yhteydessä pohdiskelisin, että onko tässä bloggailussa mitään järkeä ja että pistänkö pillit pussiin, mutta mietinpä sitä sitten 101. postauksen yhteydessä, haha!

Labels:

1 Comments:

At April 25, 2014 at 9:18 PM , Anonymous Anonymous said...

Älä vaan lopeta postauksia, teidän kuulumisia on kiva lukea!

-Riikka V-

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home