Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, May 3, 2014

F1 Barcelonassa ensi viikolla

Ensi viikolla on taas Barcelonan seudulla autojen pörinää, kun formula ykköset ovat täällä! Perjantaina ja lauantaina on aika-ajoja ja muuta ohjelmaa ja sunnuntaina on itse kisat. Me emme tänä vuonna mene kisoihin, vaan nautimme luonnon rauhasta, mutta tässäpä postaus vuoden takaa, jos siitä olisi vaikka jollekin iloa. Olen muokannut tekstiä hieman.

--


Viime viikonloppu meni vahvasti F1-tunnelmissa. Circuit de Catalunyalla ajettiin hulluna ympyrää, ja me olimme siellä molempina päivinä katsomassa, kannustamassa ja paistattelemassa päivää.

Muistilistana itselle tulevien vuosien varalle ja ehkäpä vinkiksi muille formuloista kiinnostuneille ja Barcelonassa sopivaan aikaan lomaileville tässä pieni kooste päivästä. 


Ensinnäkin ota omat eväät mukaan. Meillä oli edullisimmat nurmikenttäpaikat ja levitimme sinne reteästi piknik-vilttimme, tökkäsimme pienen Suomenlippumme maahan ja söimme kotoa tuotuja sämpylöitä ja pitsoja. Juomiakin saa tuoda muovipulloissa, tölkit ja lasipullot takavarikoidaan portilla. Aurinkorasva on välttämätön, päivänvarjokaan ei ole liioiteltua. Sadepäivän varusteet sitten sään mukaan.


Se meteli on käsittämättömän kova, joten korvatulpat tai -suojaimet ovat ehdottomat. 


Reissu kannattaa suunnitella etukäteen ja vähän taktikoida aikataulun kanssa, varsinkin jos on liikkeellä omalla autolla. 95 000 katsojaa saa aikaan ruuhkaa mennen tullen. Bussilla ja junallakin pääsee Barcelonasta.Radanvarresta saa ihan hyvin paikkoja, joista näkee ohi vilahtavat autot. Ne menee lujaa!


No, ainakin ne formula-autot!
Ja kyllähän sitä Suomi-rekvisiittaa kannattaa ottaa mukaan, et varmasti ole ainoa!Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home