Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, May 2, 2014

Lintuja, lintuja


Meillä on ollut kuukausia jääkaapin ovessa kavereilta saatu mainos lintupuistosta, ja olemme aina lykänneet sinne menoa syystä jos toisesta. Viime sunnuntaina halusimme kuitenkin johonkin ulkoilemaan ja päätimme sitten käydä tsekkaamassa tämän paikan, tulisipa ainakin jääkaapin oveen lisää tilaa.


Cim d'Àligues sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta, Sant Feliu de Codinesissa. Se on ikään kuin petolintujen tutkimus- ja suojelupaikka, jossa myös koululaisryhmät paljon vierailevat tutustumassa petolintujen elämään. Opastetulla kierroksella kuuli lintujen elämästä ja sen jälkeen oli lentonäytös (joka oli huomattavasti vaikuttavampi kuin näytös maaliskuisella Andalusian lomallamme).

Aurinko alkaa olla taas polttava, mutta hätä keinot keksii. Sanomalehti on hyvää hattumateriaalia. Vielä kun muistaisi kuljettaa aurinkorasvaa aina mukana...


Petolinnut ovat valtavan kokoisia! Yksi lensi suoraan pääni päältä hipaisten hiuksia ja se oli aika kammottavaa. Lintupelkoinen Suppana-siskoni tykkäisi tästä paikasta... tai sitten ei, haha.


Tuskin menemme toista kertaa, mutta jos menisin niin ottaisin piknik-eväät matkaan, alueella oli reilusti piknik-pöytiä. On siellä ravintolakin eli ei nälissään tarvitse olla, vaikka eväät jäisikin matkasta.

Paikka löytyy osoitteesta Paratge del Pi Solitari, 08182 Sant Feliu de Codines. Ihan kiva kohde lasten kanssa!

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home