Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, February 6, 2014

Mekkoja, mekkoja, vintagemekkoja

Vintage-mekkodiilerini Susi Sweet Dress järjestää pian taas mekkomarkkinat!

Kaappini täyttyminen mekoilla on oikeastaan ystäväni Sabinen syytä. Hänellä on rajaton määrä upeita, uniikkeja mekkoja, ja hän vinkkasi viime vuonna pari päivää kestävästä pop up -myymälästä, joka oli täynnä hulluja puolipukeisia naisia sovittelemassa mekkoja ja juomassa kaksin käsin ilmaista cavaa. Silloin en ehtinyt kuin pyörähtää paikalla ja ostaa hätäisesti yhden mekon.

Koska kenelläkään mekkotytöllä ei ole koskaan liikaa mekkoja, järjestimme joulun alla tyttöporukalla ihan omat markkinat, jossa Susi Sweet Dressin mukava Susanna antoi meidän sovitella rauhassa koko mekkovarastoaan, syödä vaahtokarkkeja ja juoda sitä cavaa. Sieltä lähti mukaani kolme vintage-mekkoa, todennäköisesti 60-luvulta, ja ne ovat olleet kovassa käytössä.

Mekkomarkkinoita odotellessani kävin eilen Palau Robertissa katsomassa Barcelona Pret-à-porter, 1958-2008 -näyttelyn. Siihen voi tutustua maaliskuun loppuun saakka, ja kaikki näyttelyt Palau Robertissa ovat ilmaisia (ja siellä on ihan siisti vessa, jos kesken shoppailun Passeig de Gracialla iskee hätä!). Näyttelyssä oli esillä barcelonalaisten muotitalojen asuja 50 vuoden ajalta, varsin mielenkiintoista.

Käyn säännöllisesti kurkkaamassa uudet näyttelyt Palau Robertissa: ainakin valokuvanäyttelyn rock-konserteista sekä erikoisefektinäyttelyn olen näköjään tallettanut ihan muistojen kirjaankin.

Alla pari kuvaa mekkonäyttelystä. Jos ketään kiinnostaa, niin voin toki täälläkin infota sitten, kun saan kutsun ja tarkat tiedot sinne mekkomarkkinoille!Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home